Salut, iti poti crea un cont nou sau te poti autentifica.
Categorii

Ghidaje Plase Tantari Rulouri Laterale

Produse pe pag:
Sortare dupa:
Plase tantari rulou ghidaje laterale aluminiu natur
Plasele de tantari rulou au cate doua profile prin care gliseaza sita, aceste profile din aluminiu se numesc ghidaje laterale si pot fi nevopsite. Ghidajele laterale din aluminiu sunt prevazute cu perie speciala pentru o etansare perfecta. Profilele tip ghidaje pentru plasele tip rulou verticale sau laterale (orizontale) sun prevazute cu camera separata prin care se fixeaza suruburile la montaj..
Pret Client: 2,80 €
Pret Producator: detalii pret
Plase tantari rulou ghidaje laterale aluminiu albe
Plasele de tantari rulou au cate doua profile prin care gliseaza sita, aceste profile din aluminiu se numesc ghidaje laterale si pot fi albe ral 9016. Ghidajele laterale din aluminiu sunt prevazute cu perie speciala pentru o etansare perfecta. Profilele tip ghidaje pentru plasele tip rulou verticale sau laterale (orizontale) sun prevazute cu camera separata prin care se fixeaza suruburile la mo..
Pret Client: 3,00 €
Pret Producator: detalii pret
Plase tantari rulou ghidaje laterale aluminiu maro deschis
Plasele de tantari rulou au cate doua profile prin care gliseaza sita, aceste profile din aluminiu se numesc ghidaje laterale si sunt vopsite maro deschis echivalent ral 8014. Ghidajele laterale din aluminiu sunt prevazute cu perie speciala pentru o etansare perfecta. Profilele tip ghidaje pentru plasele tip rulou verticale sau laterale (orizontale) sun prevazute cu camera separata prin care se..
Pret Client: 3,00 €
Pret Producator: detalii pret
Plase tantari rulou ghidaje laterale aluminiu maro inchis
Plasele de tantari rulou au cate doua profile prin care gliseaza sita, aceste profile din aluminiu se numesc ghidaje laterale si sunt vopsite maro inchis echivalent ral 8019. Ghidajele laterale din aluminiu sunt prevazute cu perie speciala pentru o etansare perfecta. Profilele tip ghidaje pentru plasele tip rulou verticale sau laterale (orizontale) sun prevazute cu camera separata prin car..
Pret Client: 3,00 €
Pret Producator: detalii pret
Plasele de tantari rulou au cate doua profile prin care gliseaza sita, aceste profile din aluminiu se numesc ghidaje laterale si sunt vopsite argintiu echivalent ral 9006. Ghidajele laterale din aluminiu sunt prevazute cu perie speciala pentru o etansare perfecta. Profilele tip ghidaje pentru plasele tip rulou verticale sau laterale (orizontale) sun prevazute cu camera separata prin care s..
Pret Client: 4,20 €
Pret Producator: detalii pret
Plasele de tantari rulou au cate doua profile prin care gliseaza sita, aceste profile din aluminiu se numesc ghidaje laterale si sunt vopsite gri antracit echivalent ral 7016. Ghidajele laterale din aluminiu sunt prevazute cu perie speciala pentru o etansare perfecta. Profilele tip ghidaje pentru plasele tip rulou verticale sau laterale (orizontale) sun prevazute cu camera separata pr..
Pret Client: 4,20 €
Pret Producator: detalii pret
Plase tantari rulou ghidaje laterale aluminiu mahon
Plasele de tantari rulou au cate doua profile prin care gliseaza sita, aceste profile din aluminiu se numesc ghidaje laterale si sunt colorate mahon. Ghidajele laterale din aluminiu sunt prevazute cu perie speciala pentru o etansare perfecta. Profilele tip ghidaje pentru plasele tip rulou verticale sau laterale (orizontale) sun prevazute cu camera separata prin care se fixeaza suruburile l..
Pret Client: 4,80 €
Pret Producator: detalii pret
Plase tantari rulou ghidaje laterale aluminiu nuc
Plasele de tantari rulou au cate doua profile prin care gliseaza sita, aceste profile din aluminiu se numesc ghidaje laterale si sunt colorate nuc. Ghidajele laterale din aluminiu sunt prevazute cu perie speciala pentru o etansare perfecta. Profilele tip ghidaje pentru plasele tip rulou verticale sau laterale (orizontale) sun prevazute cu camera separata prin care se fixeaza suruburile la monta..
Pret Client: 4,80 €
Pret Producator: detalii pret
Plase tantari rulou ghidaje laterale aluminiu stejar auriu
Plasele de tantari rulou au cate doua profile prin care gliseaza sita, aceste profile din aluminiu se numesc ghidaje laterale si sunt colorate stejar auriu. Ghidajele laterale din aluminiu sunt prevazute cu perie speciala pentru o etansare perfecta. Profilele tip ghidaje pentru plasele tip rulou verticale sau laterale (orizontale) sun prevazute cu camera separata prin care se fixeaza suruburile..
Pret Client: 4,80 €
Pret Producator: detalii pret
Plase tantari rulou ghidaje laterale aluminiu wenge
Plasele de tantari rulou au cate doua profile prin care gliseaza sita, aceste profile din aluminiu se numesc ghidaje laterale si sunt colorate wenge. Ghidajele laterale din aluminiu sunt prevazute cu perie speciala pentru o etansare perfecta. Profilele tip ghidaje pentru plasele tip rulou verticale sau laterale (orizontale) sun prevazute cu camera separata prin care se fixeaza suruburile la mon..
Pret Client: 4,80 €
Pret Producator: detalii pret
© 2014-2016 Depozitul de Rulouri. All Rights Reserved.
Web Design by IT eXclusiv