Salut, iti poti crea un cont nou sau te poti autentifica.

Oferte speciale

Produse pe pag:
Sortare după:
Lamele rulouri exterioare aluminiu 39 mm perforate alb ral 9016
Lamele perforate din aluminiu de 39 mm de culoare alba pentru rulouri exterioare aplicate, suprapuse, incastrate sau tencuibile sunt umplute cu spuma poliuretanica cu densitate ridicata de culoare albastra, sunt comercializate in profile de 6 ml si sunt impachetate la bax de 360 ml. Lamelele din aluminiu sunt produse de firma Viomal din Grecia. Pe lamelele din aluminiu de 39mm albe sunt st..
Pret Client: 0,94 € 0,94 €
Pret Producator: detalii pret
Lamele rulouri exterioare aluminiu 39 mm perforate maro deschis ral 8014
Lamele perforate din aluminiu de 39 mm de culoare maro deschis echivalent ral 8014 pentru rulouri exterioare aplicate, suprapuse, incastrate sau tencuibile sunt umplute cu spuma poliuretanica cu densitate ridicata de culoare albastra, sunt comercializate in profile de 6 ml si sunt impachetate la bax de 360 ml. Lamelele din aluminiu sunt produse de firma Viomal din Grecia. Pe lamelele ..
Pret Client: 0,94 € 0,94 €
Pret Producator: detalii pret
Lamele rulouri exterioare aluminiu 39 mm perforate argintiu ral 9006
Lamele perforate din aluminiu de 39 mm de culoare argintiu ral 9006 pentru rulouri exterioare aplicate, suprapuse, incastrate sau tencuibile sunt umplute cu spuma poliuretanica cu densitate ridicata de culoare albastra, sunt comercializate in profile de 6 ml si sunt impachetate la bax de 360 ml. Lamelele din aluminiu sunt produse de firma Viomal din Grecia. Pe lamelele din aluminiu de 39mm..
Pret Client: 1,00 € 1,00 €
Pret Producator: detalii pret
Lamele rulouri exterioare aluminiu 39 mm perforate mahon
Lamele perforate din aluminiu de 39 mm de culoare imitatie de lemn mahon pentru rulouri exterioare aplicate, suprapuse, incastrate sau tencuibile sunt umplute cu spuma poliuretanica cu densitate ridicata de culoare albastra, sunt comercializate in profile de 6 ml si sunt impachetate la bax de 360 ml. Lamelele din aluminiu sunt produse de firma Viomal din Grecia. Pe lamelele din alumin..
Pret Client: 1,06 € 1,06 €
Pret Producator: detalii pret
Lamele rulouri exterioare aluminiu 39 mm perforate nuc
Lamele perforate din aluminiu de 39 mm de culoare lemn nuc pentru rulouri exterioare aplicate, suprapuse, incastrate sau tencuibile sunt umplute cu spuma poliuretanica cu densitate ridicata de culoare albastra, sunt comercializate in profile de 6 ml si sunt impachetate la bax de 360 ml. Lamelele din aluminiu sunt produse de firma Viomal din Grecia. Pe lamelele din aluminiu de 39m..
Pret Client: 1,06 € 1,06 €
Pret Producator: detalii pret
Lamele rulouri exterioare aluminiu 39 mm perforate stejar auriu
Lamele perforate din aluminiu de 39 mm de culoare stejar auriu pentru rulouri exterioare aplicate, suprapuse, incastrate sau tencuibile sunt umplute cu spuma poliuretanica cu densitate ridicata de culoare albastra, sunt comercializate in profile de 6 ml si sunt impachetate la bax de 360 ml. Lamelele din aluminiu sunt produse de firma Viomal din Grecia. Pe lamelele din aluminiu de 39mm..
Pret Client: 1,06 € 1,06 €
Pret Producator: detalii pret
© 2014-2016 Depozitul de Rulouri. All Rights Reserved.
Web Design by IT eXclusiv