Salut, iti poti crea un cont nou sau te poti autentifica.
Categorii

Site cu Ax Plase Tantari Rulouri Laterale

Produse pe pag:
Sortare dupa:
Sita pentru plase de tantari rulou 100 cm
Sita lipita pe ax pentru plase de tantari tip rulou cu inaltime maxima de 100 cm se vinde la bara de 6m lungime. Aceasta sita cu ax poate fi taiata la metru in procesul de confectionare pe care il efectuaza producatorii de plase. Deasemenea poate fi folosita in cazul in care se doreste inlocuirea sau in anumite reparatii de plasa de tantari rulou. Sita pentru plase de tantari rulou este de..
Pret Client: 7,00 €
Pret Producator: detalii pret
Sita pentru plase de tantari rulou 120 cm
Sita lipita pe ax pentru plase de tantari tip rulou cu inaltime maxima de 120 cm se vinde la bara de 6m lungime. Aceasta sita cu ax poate fi taiata la metru in procesul de confectionare pe care il efectuaza producatorii de plase. Deasemenea poate fi folosita in cazul in care se doreste inlocuirea sau in anumite reparatii de plasa de tantari rulou. Sita pentru plase de tantari rulou este de culo..
Pret Client: 7,50 €
Pret Producator: detalii pret
Sita pentru plase de tantari rulou 140 cm
Sita lipita pe ax pentru plase de tantari tip rulou cu inaltime maxima de 140 cm se vinde la bara de 6m lungime. Aceasta sita cu ax poate fi taiata la metru in procesul de confectionare pe care il efectuaza producatorii de plase. Deasemenea poate fi folosita in cazul in care se doreste inlocuirea sau in anumite reparatii de plasa de tantari rulou. Sita pentru plase de tantari rulou este de culo..
Pret Client: 7,90 €
Pret Producator: detalii pret
© 2014-2016 Depozitul de Rulouri. All Rights Reserved.
Web Design by IT eXclusiv