Salut, iti poti crea un cont nou sau te poti autentifica.

Despre noi

     Depozitul de rulouri reprezinta solutia ideala firmelor producatoare de rulouri exterioare si plase de tantari din Romania care doresc un partener care sa le ofere:

     -   Preturi speciale firmelor dedicate domeniului de productie pentru rulouri exterioare si plase de tantari.

     -   Asistenta tehnica de specialitate firmelor ce detin mici ateliere si care doresc sa se initieze in productia de plase de insect si rulouri exterioare.

     -   Conditii speciale oferite partenerilor nostrii cu care lucram de o perioada mai indelungata de timp.

     -   Bonusuri anuale pentru producatorii care reusesc sa indeplineasca anumite target-uri anuale in achizitia de componente din depozitul nostru.

     -   Componente si profile de caliatate deoarece toate au fost testate pentru a ne asigura ca sunt compatibile cu intregul sistem si deasemenea sunt verificate periodic pentru a trece testul de culoare de la un lot la altul.

     Depoziul de rulouri garanteaza stocuri permanente pentru componentele de rulouri exterioare exemplu pentru casete, lamele de 39mm din aluminiu cu spuma poliuretanica, lamele finale standard, lamele terminale late, ghidaje laterale, accesorii pentru actionari manuale, accesorii pentru rulouri antiefractie si alte piese necesare confectionarii de rulouri exterioare din aluminiu. Deasemenea detinem stocuri la profile, site si accesorii pentru plase de tantari fixe, cu balama, plase pentru usi, plase de insecte termopan sau plase de tantari plisate.

 

           Vino, vezi si convingete de stocuri, calitate, gama variata si preturile speciale oferite de DEPOZITUL DE RULOURI din zona Popesti Leordeni-Glina-Frumusani.

© 2014-2016 Depozitul de Rulouri. All Rights Reserved.
Web Design by IT eXclusiv