Salut, iti poti crea un cont nou sau te poti autentifica.
Categorii

Accesorii Antiefractie Rulouri Exterioare

Principalele componente folosite in productia de rulouri exterioare din aluminiu sunt sigurante antiefractie, sisiem automat cu bolt, cleme antiefractie pentru rulouri automate cu motor sau incuierorile. Alegerea acestor accesorii de antiefractie este luata in functie de tipul de montaj, de tipul de manevrare (manual sau electric) si infunctie de accesul benebiciarilor direct cu rulourile exterioare.

Produse pe pag:
Sortare dupa:
Sistem antiefractie automat pentru rulouri exterioare
Rulourile exterioare din aluminiu cu sistem antiefractie este o componenta in plus pentru siguranta casei dumneavoastra, aceste accesorii cu rol antiefractie au un pret mic si nu trebuiesc actionate independent. Majoritatea rulourilor din aluminiu ce se monteaza in Bucuresti, Constanta, Cluj, Timisoara sau in alte orase, in special la parter sau la etajul intai  al blocurilo..
Pret Client: 7,00 €
Pret Producator: detalii pret
Sigurante antiefractie cap lamele aluminiu 39 mm
Sigurantele sau dopurile care se insera in capetele lamelelor din aluminiu cu spuma poliuretanica in cazul rulourilor exterioare cu antiefractie sunt componente din plastic si spre deosebire de sigurantele normale acestea sunt prevazute cu cate doua gauri prin care trece cablul din otel care activeaza sau dezactiveaza antiefractia unui rulou. ..
Pret Client: 0,04 €
Pret Producator: detalii pret
Incuietiare tip yala ce contine butuc cu cheie pentru rulouri exterioare albe
Aceste componente au denumirea de incuietoare tip yala deoarece contin un butuc cu cheie exact ca la usile pentru apartamente. Incuietorile pentru rulouri exterioare din aluminiu sunt prevazute cu o mascuta pe patrea dinspre exterior de culoare alba. Aceste accesorii se folosesc in cazul rulourilor cu rol antiefractie si la care avem acces pentru a le incuia. Yala tip butuc cu cheie se monteaza..
Pret Client: 19,40 €
Pret Producator: detalii pret
Incuietiare tip yala ce contine butuc cu cheie pentru rulouri exterioare maro
Aceste componente au denumirea de incuietoare tip yala deoarece contin un butuc cu cheie exact ca la usile pentru apartamente. Incuietorile pentru rulouri exterioare din aluminiu sunt prevazute cu o mascuta pe patrea dinspre exterior de culoare maro. Aceste accesorii se folosesc in cazul rulourilor cu rol antiefractie si la care avem acces pentru a le incuia. Yala tip butuc cu cheie se monteaza..
Pret Client: 19,40 €
Pret Producator: detalii pret
Platbanda aluminiu pentru incuietoare rulouri exterioare
Platbanda din aluminiu pentru incuietoare rulouri exterioare este o componenta in cazul sistemelor antiefractie care se foloseste impreuna cu lamelele finale late din aluminiu. Profilul de platbanda are 6 metri lungime, este nevopsita si prezinta pe cele doua fete cate doua dungi care reprezinta zona maxima de frezare pentru sistemul de agatare din interiorul butucului cu cheie. ..
Pret Client: 1,80 €
Pret Producator: detalii pret
Cleme rulouri antiefractie electrice cu lamele 37, 39 cu ax 40
Clemele pentru rulouri exterioare cu lamele de 37 mm sau 39 mm din aluminiu sunt accesorii utilizate doar in cazul rulourilor actionate electric, ele se folosesc impreuna cu inelele din plastic care le fixeaza de axul octagonal metalic de 40 mm. Dispozitivele sunt din plastic si inlocuiesc lamelele otelite. ..
Pret Client: 5,00 €
Pret Producator: detalii pret
Inele plastic antiefractie pentru ax octagonal 40 mm S
Inelele din plastic pentru sistemele antiefractie folosite in cazul rulourilor electrice cu ax de 40 mm tip S sunt folosite impreuna cu clemlele antiefractie tip S ce au codul CLE-40A-37/39S. Inelele au rolul de fixare a clemelor pe axul metalic. ..
Pret Client: 0,54 €
Pret Producator: detalii pret
Cleme rulouri antiefractie electrice cu lamele 37, 39 cu ax 60
Clemele pentru rulouri exterioare cu lamele de 37 mm sau 39 mm din aluminiu sunt accesorii utilizate doar in cazul rulourilor actionate electric, ele se folosesc impreuna cu inelele din plastic care le fixeaza de axul octagonal metalic de 60 mm. Dispozitivele sunt din plastic si inlocuiesc lamelele otelite. ..
Pret Client: 5,00 €
Pret Producator: detalii pret
Inele plastic antiefractie pentru ax octagonal 60 mm S
Inelele din plastic pentru sistemele antiefractie folosite in cazul rulourilor electrice cu ax de 60 mm tip S sunt folosite impreuna cu clemlele antiefractie tip S ce au codul CLE-60A-37/39S. Inelele au rolul de fixare a clemelor pe axul metalic. ..
Pret Client: 0,90 €
Pret Producator: detalii pret
© 2014-2016 Depozitul de Rulouri. All Rights Reserved.
Web Design by IT eXclusiv