Salut, iti poti crea un cont nou sau te poti autentifica.
Categorii

Plase Tantari Rulouri Laterale

Produse pe pag:
Sortare dupa:
Perie glisare pentru ghidaje plase tantari tip rulou
Peria pentru ghidaje folosite in productia de plase de tantari tip rulou este acceasi cu cea utilizata si la productia de rulouri exterioare din aluminiu aplicate cu plasa de tantari rulou incorporata in aceeasi cutie cu ruloul. Peria are talpica de 4,8mm, inaltimea perisorului de 90mm si sunt ambalate la role de 225 ml. Aceasta perie pentru plase de tantari se vinde atat la metr..
Pret Client: 0,20 €
Pret Producator: detalii pret
Sita pentru plase de tantari rulou 100 cm
Sita lipita pe ax pentru plase de tantari tip rulou cu inaltime maxima de 100 cm se vinde la bara de 6m lungime. Aceasta sita cu ax poate fi taiata la metru in procesul de confectionare pe care il efectuaza producatorii de plase. Deasemenea poate fi folosita in cazul in care se doreste inlocuirea sau in anumite reparatii de plasa de tantari rulou. Sita pentru plase de tantari rulou este de..
Pret Client: 7,00 €
Pret Producator: detalii pret
Sita pentru plase de tantari rulou 120 cm
Sita lipita pe ax pentru plase de tantari tip rulou cu inaltime maxima de 120 cm se vinde la bara de 6m lungime. Aceasta sita cu ax poate fi taiata la metru in procesul de confectionare pe care il efectuaza producatorii de plase. Deasemenea poate fi folosita in cazul in care se doreste inlocuirea sau in anumite reparatii de plasa de tantari rulou. Sita pentru plase de tantari rulou este de culo..
Pret Client: 7,50 €
Pret Producator: detalii pret
Sita pentru plase de tantari rulou 140 cm
Sita lipita pe ax pentru plase de tantari tip rulou cu inaltime maxima de 140 cm se vinde la bara de 6m lungime. Aceasta sita cu ax poate fi taiata la metru in procesul de confectionare pe care il efectuaza producatorii de plase. Deasemenea poate fi folosita in cazul in care se doreste inlocuirea sau in anumite reparatii de plasa de tantari rulou. Sita pentru plase de tantari rulou este de culo..
Pret Client: 7,90 €
Pret Producator: detalii pret
Caseta pentru plasa de tantari rulou 41 mm nevopsita
Caseta pentru plasa de tantari tip rulou vertical sau lateral cu dimensiunea de 41 mm nevopsita se vinde la profil de 6 m, caseta are dimensiuni reduse de numai 41 mm si se preteaza pentru montaj in spatii inguste. Casetele de plasa tantari rulou au preturi mici, practic sunt cele mai ieftine dar calitatea este foarte buna. Aceste plase de tantari sunt cele mai cautate de catre produc..
Pret Client: 4,80 €
Pret Producator: detalii pret
Caseta pentru plasa de tantari rulou 41 mm alba
Caseta pentru plasa de tantari tip rulou vertical sau lateral cu dimensiunea de 41 mm de culoare alba se vinde la profil de 6 m, caseta are dimensiuni reduse de numai 41 mm si se preteaza pentru montaj in spatii inguste. Casetele de plasa tantari rulou au preturi mici, practic sunt cele mai ieftine dar calitatea este foarte buna. Aceste plase de tantari sunt cele mai cautate de catre produ..
Pret Client: 5,00 €
Pret Producator: detalii pret
Caseta pentru plasa de tantari rulou 41 mm maro deschis
Caseta pentru plasa de tantari tip rulou verticale sau laterale cu dimensiunea de 41 mm de culoare maro deschis se vinde la profil de 6 m, caseta are dimensiuni reduse de numai 41 mm si se preteaza pentru montaj in spatii inguste. Casetele de plasa tantari rulou au preturi mici, practic sunt cele mai ieftine dar calitatea este foarte buna. Aceste plase de tantari sunt cele mai cautate..
Pret Client: 5,00 €
Pret Producator: detalii pret
Caseta pentru plasa de tantari rulou 41 mm maro inchis
Caseta pentru plasa de tantari tip rulou verticala sau laterala cu dimensiunea de 41 mm de culoare maro inchis se vinde la profil de 6 m, caseta are dimensiuni reduse de numai 41 mm si se preteaza pentru montaj in spatii inguste. Casetele de plasa tantari rulou au preturi mici, practic sunt cele mai ieftine dar calitatea este foarte buna. Aceste plase de tantari sunt cele mai cau..
Pret Client: 5,00 €
Pret Producator: detalii pret
Caseta pentru plasa de tantari tip rulou vertical sau lateral cu dimensiunea de 41 mm de culoare argintiu se vinde la profil de 6 m, caseta are dimensiuni reduse de numai 41 mm si se preteaza pentru montaj in spatii inguste. Casetele de plasa tantari rulou au preturi mici, practic sunt cele mai ieftine dar calitatea este foarte buna. Aceste plase de tantari sunt cele mai cautate de catre p..
Pret Client: 6,50 €
Pret Producator: detalii pret
Caseta pentru plasa de tantari tip rulou vertical sau lateral cu dimensiunea de 41 mm de culoare gri antracit se vinde la profil de 6 m, caseta are dimensiuni reduse de numai 41 mm si se preteaza pentru montaj in spatii inguste. Casetele de plasa tantari rulou au preturi mici, practic sunt cele mai ieftine dar calitatea este foarte buna. Aceste plase de tantari sunt cele mai cautate d..
Pret Client: 6,50 €
Pret Producator: detalii pret
Caseta pentru plasa de tantari tip rulou verticale sau laterale cu dimensiunea de 41 mm de culoare mahon se vinde la profil de 6 m, caseta are dimensiuni reduse de numai 41 mm si se preteaza pentru montaj in spatii inguste. Casetele de plasa tantari rulou au preturi mici, practic sunt cele mai ieftine dar calitatea este foarte buna. Aceste plase de tantari sunt cele mai cautate de catre pr..
Pret Client: 8,00 €
Pret Producator: detalii pret
Caseta pentru plasa de tantari tip rulou verticale sau laterale cu dimensiunea de 41 mm de culoare nuc se vinde la profil de 6 m, caseta are dimensiuni reduse de numai 41 mm si se preteaza pentru montaj in spatii inguste. Casetele de plasa tantari rulou au preturi mici, practic sunt cele mai ieftine dar calitatea este foarte buna. Aceste plase de tantari sunt cele mai cautate de catre..
Pret Client: 8,00 €
Pret Producator: detalii pret
Caseta pentru plasa de tantari tip rulou vertical sau orizontal cu dimensiunea de 41 mm de culoare stejar auriu se vinde la profil de 6 m, caseta are dimensiuni reduse de numai 41 mm si se preteaza pentru montaj in spatii inguste. Casetele de plasa tantari rulou au preturi mici, practic sunt cele mai ieftine dar calitatea este foarte buna. Aceste plase de tantari sunt cele m..
Pret Client: 8,00 €
Pret Producator: detalii pret
Caseta pentru plasa de tantari tip rulou verticale sau orizontale cu dimensiunea de 41 mm de culoare wenge se vinde la profil de 6 m, caseta are dimensiuni reduse de numai 41 mm si se preteaza pentru montaj in spatii inguste. Casetele de plasa tantari rulou au preturi mici, practic sunt cele mai ieftine dar calitatea este foarte buna. Aceste plase de tantari sunt cele mai cautate de c..
Pret Client: 8,00 €
Pret Producator: detalii pret
Plase tantari rulou ghidaje laterale aluminiu natur
Plasele de tantari rulou au cate doua profile prin care gliseaza sita, aceste profile din aluminiu se numesc ghidaje laterale si pot fi nevopsite. Ghidajele laterale din aluminiu sunt prevazute cu perie speciala pentru o etansare perfecta. Profilele tip ghidaje pentru plasele tip rulou verticale sau laterale (orizontale) sun prevazute cu camera separata prin care se fixeaza suruburile la montaj..
Pret Client: 2,80 €
Pret Producator: detalii pret
© 2014-2016 Depozitul de Rulouri. All Rights Reserved.
Web Design by IT eXclusiv