Salut, iti poti crea un cont nou sau te poti autentifica.
Categorii

Opritori Rulouri Exterioare Aluminiu

Opritori Rulouri Exterioare Aluminiu

Opritorii sau limitatorii inerni (ascunsi) si cei exteriori pentru rulouri exterioare aluminiu au rolul de a opri campul de lamele in partea de sus pentru a nu se da peste cap. La rulourile exterioare aceste componente numite opritori nu isi mai au rostul deoarece limitarea o face automat motorul.

Produse pe pag:
Sortare dupa:
Opritori interni standard pentru rulouri exterioare
Opritori interni standard pentru rulouri exterioare se mai numesc si limitatori ascunsi sau stoperi ascunsi, acest tip de componente se fixeaza in cele doua capete ale lamelei finale standard si au rolul de a opri campul de lamele sa se dea peste cap in partea superioara. La acesti opritori culoarea nu este importanta deoarece nu sunt la vedere si sunt facuti din plastic. ..
Pret Client: 0,04 €
Pret Producator: detalii pret
Opritori interni lati pentru rulouri exterioare
Opritori interni lati pentru rulouri exterioare sunt folositi doar in cazul lamelelor finale din aluminiu late, rolul acestor componente este de a stopa lamelele sa nu patrunda in totalitate in cutia ruloului. Limitatorii ascunsi sun facuti din plastic, iar poritea lor se realizeaza in palniile din plastic din ghidajele rulourilor exterioaare. ..
Pret Client: 0,04 €
Pret Producator: detalii pret
Opritori externi 40mm alb
Opritori externi de 40 milimetri albi au forma cilindrica si de asemenea au dop de mascare pentru a nu se vedea surubul din interior.Lungimea de 400 milimetri ofera posibilitatea de a fi folositi la rulourile aplicate standard cat si la cele cu plasa incorporata deoarece sunt suficienti de lungi pentru a se pori in capacul de service si astfel realizand blocarea. Opritorii externi ofera inca un..
Pret Client: 0,10 €
Pret Producator: detalii pret
Opritori externi 40mm maro
Opritori externi de 40 milimetri maro au forma cilindrica si de asemenea au dop de mascare pentru a nu se vedea surubul din interior.Lungimea de 400 milimetri maro ofera posibilitatea de a fi folositi la rulourile aplicate standard cat si la cele cu plasa incorporata deoarece sunt suficienti de lungi pentru a se pori in capacul de service si astfel realizand blocarea. Opritorii externi ofe..
Pret Client: 0,10 €
Pret Producator: detalii pret
Opritorii au culoarea alb si se instaleaza in ghidajelle standarad ale ruloului exterior aplicat au rolul de a opri lamelele sa nu coboare mai jos decat nivelul acestora. Opritorii in ghidaje reprezinta o componenta optionala in productia rulourilor. ..
Pret Client: 1,10 €
Pret Producator: detalii pret
Opritor negru in ghidaje standard pentru rulouri aplicate aluminiu
Opritorii au culoarea negru si se instaleaza in ghidajelle standarad ale ruloului exterior aplicat au rolul de a opri lamelele sa nu coboare mai jos decat nivelul acestora. Opritorii in ghidaje reprezinta o componenta optionala in productia rulourilor. ..
Pret Client: 1,10 €
Pret Producator: detalii pret
© 2014-2016 Depozitul de Rulouri. All Rights Reserved.
Web Design by IT eXclusiv