Salut, iti poti crea un cont nou sau te poti autentifica.
Categorii

Palnii Ghidare Lamele Rulouri Exterioare Aplicate

Palnii Ghidare Lamele Rulouri Exterioare Aplicate

Palnii Ghidare Lamele Rulouri Exterioare Aplicate sunt componente ce se gasesc in doua culori alb si maro, iar ca si tipuri se imparte in palnii pentru ghidaje standard, palnii pentru rulousri cu plasa incorporata pentru ghidaje duble tip E si palnii pentru rulouri exterioare aplicate impartite in doua sau mai multe campuri si se folosesc impreuna cu ghidajele duble tip H.

Produse pe pag:
Sortare dupa:
Palnii albe ghidare lamele in ghidaj standard pentru rulouri aplicate
Palnii albe ghidare lamele in ghidaj standard sunt componente pentru rulouri aplicate sunt la set sau perechi si au rolul de a permite lamelelor din aluminiu o functionare perfecta. La aceste componente este foarte important sa fie compatibile cu capacele laterale dar si cu ghidajele ruloului aplicat pentru a facilita o buna functionare a acestuia. ..
Pret Client: 0,40 €
Pret Producator: detalii pret
Palnii maro ghidare lamele in ghidaj standard pentru rulouri aplicate
Palnii maro ghidare lamele in ghidaj standard pentru rulouri aplicate sunt la set sau perechi si au rolul de a permite lamelelor din aluminiu o functionare perfecta. La aceste componente este foarte important sa fie compatibile cu capacele laterale dar si cu ghidajele ruloului aplicat pentru a facilita o buna functionare a acestuia. ..
Pret Client: 0,40 €
Pret Producator: detalii pret
Palnii albe ghidare lamele in ghidaje duble tip E
Palnii albe ghidare lamele in ghidaje duble tip E sunt folosite in cazul rulourilor cu plasa. Aceste componente permit atat ghidarea lamelelor cat si a plasei de tantari incorporata in rulou. Aceste palnii duble sunt componente creeate special pentru a imbina perfect capacele laterale cu ghidajele duble tip e Achizitionate din depozitul nostru. ..
Pret Client: 0,70 €
Pret Producator: detalii pret
Palnii maro ghidare lamele in ghidaje duble tip E
Palnii maro ghidare lamele in ghidaje duble tip E sunt folosite in cazul rulourilor cu plasa. Aceste componente permit atat ghidarea lamelelor cat si a plasei de tantari incorporata in rulou. Aceste palnii duble sunt componente creeate special pentru a imbina perfect capacele laterale cu ghidajele duble tip e Achizitionate din depozitul nostru. ..
Pret Client: 0,70 €
Pret Producator: detalii pret
Palnii albe ghidare lamele in ghidaje duble tip H
Palnii albe ghidare lamele in ghidaje duble tip H se vand in seturi de cate doua bucati, de stanga si de dreapta. Aceste palnii sunt componente de rulouri si se folosesc doar cand avem situatia in care divizam un rulou in doua campuri si se foloseste un ghidaj despartitor dublu tip H. ..
Pret Client: 1,10 €
Pret Producator: detalii pret
Palnii maro ghidare lamele in ghidaje duble tip H
Palnii culoare maro pentru ghidare lamele in ghidaje duble tip H se vand in seturi de cate doua bucati, de stanga si de dreapta. Aceste palnii sunt componente de rulouri si se folosesc doar cand avem situatia in care divizam un rulou in doua campuri si se foloseste un ghidaj despartitor dublu tip H. ..
Pret Client: 1,10 €
Pret Producator: detalii pret
© 2014-2016 Depozitul de Rulouri. All Rights Reserved.
Web Design by IT eXclusiv