Salut, iti poti crea un cont nou sau te poti autentifica.
Categorii

Lamele Rulouri Exterioare Aluminiu 39mm

Lamele Rulouri Exterioare Aluminiu 39mm

Lamele de 39 mm cu spuma poliuretanica pentru o izolatie ridicata se folosesc in productia de rulouri exterioare din aluminiu. Aceste lamele de 39 mm sunt folosite pentru protejatea ferestrelor cu geam termopan, ferestrelor din lemn sau a celor din aluminiu. Lamelele se pot achizitiona la pachete de 360 ml si sunt impachetate in folie de plastic cu bule de protectie. Lamelele din aluminiu se gasesc in urmatoarele nuante alb, maro deschis, maro inchis, argintiu, gri antracit, stejar auriu, mahon, nuc si wenge.

Produse pe pag:
Sortare dupa:
Lamele rulouri exterioare aluminiu 39 mm perforate alb ral 9016
Lamele perforate din aluminiu de 39 mm de culoare alba pentru rulouri exterioare aplicate, suprapuse, incastrate sau tencuibile sunt umplute cu spuma poliuretanica cu densitate ridicata de culoare albastra, sunt comercializate in profile de 6 ml si sunt impachetate la bax de 360 ml. Lamelele din aluminiu sunt produse de firma Viomal din Grecia. Pe lamelele din aluminiu de 39mm albe sunt st..
Pret Client: 0,94 € 0,94 €
Pret Producator: detalii pret
Lamele rulouri exterioare aluminiu 39 mm perforate maro inchis ral 8019
Lamele perforate din aluminiu de 39 mm de culoare maro inchis ral 8019 pentru rulouri exterioare aplicate, suprapuse, incastrate sau tencuibile sunt umplute cu spuma poliuretanica cu densitate ridicata de culoare albastra, sunt comercializate in profile de 6 ml si sunt impachetate la bax de 360 ml. Lamelele din aluminiu sunt produse de firma Viomal din Grecia. Pe lamelele din aluminiu..
Pret Client: 0,94 €
Pret Producator: detalii pret
Lamele rulouri exterioare aluminiu 39 mm perforate maro deschis ral 8014
Lamele perforate din aluminiu de 39 mm de culoare maro deschis echivalent ral 8014 pentru rulouri exterioare aplicate, suprapuse, incastrate sau tencuibile sunt umplute cu spuma poliuretanica cu densitate ridicata de culoare albastra, sunt comercializate in profile de 6 ml si sunt impachetate la bax de 360 ml. Lamelele din aluminiu sunt produse de firma Viomal din Grecia. Pe lamelele ..
Pret Client: 0,94 € 0,94 €
Pret Producator: detalii pret
Lamele rulouri exterioare aluminiu 39 mm perforate argintiu ral 9006
Lamele perforate din aluminiu de 39 mm de culoare argintiu ral 9006 pentru rulouri exterioare aplicate, suprapuse, incastrate sau tencuibile sunt umplute cu spuma poliuretanica cu densitate ridicata de culoare albastra, sunt comercializate in profile de 6 ml si sunt impachetate la bax de 360 ml. Lamelele din aluminiu sunt produse de firma Viomal din Grecia. Pe lamelele din aluminiu de 39mm..
Pret Client: 1,00 € 1,00 €
Pret Producator: detalii pret
Lamele rulouri exterioare aluminiu 39 mm perforate gri antracit ral 7016
Lamele perforate din aluminiu de 39 mm de culoare gri antracit ral 7106 pentru rulouri exterioare aplicate, suprapuse, incastrate sau tencuibile sunt umplute cu spuma poliuretanica cu densitate ridicata de culoare albastra, sunt comercializate in profile de 6 ml si sunt impachetate la bax de 360 ml. Lamelele din aluminiu sunt produse de firma Viomal din Grecia. Pe lamelele din al..
Pret Client: 1,06 €
Pret Producator: detalii pret
Lamele rulouri exterioare aluminiu 39 mm perforate mahon
Lamele perforate din aluminiu de 39 mm de culoare imitatie de lemn mahon pentru rulouri exterioare aplicate, suprapuse, incastrate sau tencuibile sunt umplute cu spuma poliuretanica cu densitate ridicata de culoare albastra, sunt comercializate in profile de 6 ml si sunt impachetate la bax de 360 ml. Lamelele din aluminiu sunt produse de firma Viomal din Grecia. Pe lamelele din alumin..
Pret Client: 1,06 € 1,06 €
Pret Producator: detalii pret
Lamele rulouri exterioare aluminiu 39 mm perforate nuc
Lamele perforate din aluminiu de 39 mm de culoare lemn nuc pentru rulouri exterioare aplicate, suprapuse, incastrate sau tencuibile sunt umplute cu spuma poliuretanica cu densitate ridicata de culoare albastra, sunt comercializate in profile de 6 ml si sunt impachetate la bax de 360 ml. Lamelele din aluminiu sunt produse de firma Viomal din Grecia. Pe lamelele din aluminiu de 39m..
Pret Client: 1,06 € 1,06 €
Pret Producator: detalii pret
Lamele rulouri exterioare aluminiu 39 mm perforate stejar auriu
Lamele perforate din aluminiu de 39 mm de culoare stejar auriu pentru rulouri exterioare aplicate, suprapuse, incastrate sau tencuibile sunt umplute cu spuma poliuretanica cu densitate ridicata de culoare albastra, sunt comercializate in profile de 6 ml si sunt impachetate la bax de 360 ml. Lamelele din aluminiu sunt produse de firma Viomal din Grecia. Pe lamelele din aluminiu de 39mm..
Pret Client: 1,06 € 1,06 €
Pret Producator: detalii pret
Lamele wenge pentru rulouri exterioare din aluminiu de 39 mm perforate sunt profile umplute cu spuma poliuretanica cu o densitate ridicata ce asigura o izolatie termica si fonica ridicata. Lamelele sunt cele mai inportante profile in productia de rulouri exterioare aplicate, suprapuse, incastrate sau tencuibile. Lamelele wenge sunt termoizolante si au pret ca toate celelalte lamele imitati..
Pret Client: 1,06 €
Pret Producator: detalii pret
Lamele rulouri exterioare aluminiu 39 mm neperforate alb ral 9016
Lamele din aluminiu neperforate de 39 mm de culoare alb ral 9016 sunt componente pentru rulouri exterioare aplicate, suprapuse, incastrate sau tencuibile in zidarie au spuma poliuretanica cu densitate mare de culoare albastra. Acestea sunt comercializate in profile de 6 ml si sunt impachetate in folie de plastic cu bule la bax de 360 ml. Lamelele din aluminiu sunt executate de firma Viomal din ..
Pret Client: 0,94 €
Pret Producator: detalii pret
Lamele rulouri exterioare aluminiu 39 mm neperforate maro inchis ral 8019
Lamele din aluminiu neperforate de 39 mm de culoare maro inchis ral 8019 pentru rulouri exterioare aplicate, suprapuse, incastrate sau tencuibile in zidarie au spuma poliuretanica cu densitate mare de culoare albastra. Acestea sunt comercializate in profile de 6 ml si sunt impachetate in folie de plastic cu bule la bax de 360 ml. Lamelele din aluminiu sunt executate de firma Viom..
Pret Client: 0,94 €
Pret Producator: detalii pret
Lamele rulouri exterioare aluminiu 39 mm neperforate maro deschis ral 8014
Lamele din aluminiu neperforate de 39 mm de culoare maro deschis ral 8014 pentru rulouri exterioare aplicate, suprapuse, incastrate sau tencuibile in zidarie au spuma poliuretanica cu densitate mare de culoare albastra. Acestea componente sunt comercializate in profile de 6 ml si sunt impachetate in folie de plastic cu bule la bax de 360 ml. Lamelele din aluminiu sunt executate de firma Viomal ..
Pret Client: 0,94 €
Pret Producator: detalii pret
Lamele rulouri exterioare aluminiu 39 mm neperforate argintiu ral 9006
Lamele din aluminiu neperforate de 39 mm de culoare argintiu (silver, natur), ral 9006 pentru rulouri exterioare aplicate, suprapuse, incastrate sau tencuibile in zidarie au spuma poliuretanica cu densitate mare de culoare albastra. Acestea sunt comercializate in profile de 6 ml si sunt impachetate in folie de plastic cu bule la bax de 360 ml. Lamelele din aluminiu sunt executate de f..
Pret Client: 1,00 €
Pret Producator: detalii pret
Lamele rulouri exterioare aluminiu 39 mm neperforare gri antracit ral 7016
Cele mai importante componente dintr-un rulour sunt lamele din aluminiu neperforate de 39 mm de culoare gri antracit ral 7016 pentru rulouri exterioare aplicate, suprapuse, incastrate sau tencuibile in zidarie au spuma poliuretanica cu densitate mare de culoare albastra. Acestea sunt comercializate in profile de 6 ml si sunt impachetate in folie de plastic cu bule la bax de 360 ml. Lamelele din..
Pret Client: 1,00 €
Pret Producator: detalii pret
Lamele rulouri exterioare aluminiu 39 mm neperforate mahon
Lamele din aluminiu neperforate de 39 mm de culoare lemn mahon pentru rulouri exterioare aplicate, suprapuse, incastrate sau tencuibile in zidarie au spuma poliuretanica cu densitate mare de culoare albastra. Acestea sunt comercializate in profile de 6 ml si sunt impachetate in folie de plastic cu bule la bax de 360 ml. Lamelele din aluminiu sunt executate de firma Viomal din Grecia iar in..
Pret Client: 1,06 €
Pret Producator: detalii pret
© 2014-2016 Depozitul de Rulouri. All Rights Reserved.
Web Design by IT eXclusiv