Salut, iti poti crea un cont nou sau te poti autentifica.
Categorii

Agatator Vertical Mobil Plase Tantari Rulou

Profilele agatator pentru plase de tantari tip rulou permite fixarea manerelor de tragere a plasei, dar deasemenea acesta este si elementul care pixeaza plasa la inchidere. Aceste profile pentru plase de tantari tip rulou se vand la bare de 6 metri lungime si se gasesc in culori precum alb, maro deschis, maro inchis, argintiu, gri antracit, stejar auriu, mahon, nuc sau wenge. Profilele pentru plase de tantari au preturi pe metru liniar.

Produse pe pag:
Sortare dupa:
Plase tantari rulou agatator mobil vertical natur
Plasele de tantari tip rulou verticale natur au profilele pentru manere si cu rol de agatator, adica de a fixa plasa in partea inferioara. Aceste sisteme de plasa de tantari tip rulou fac parte din gama CFT si sunt considereate conform discutiilor din mediul online de pe forum cele mai de calitate deoarece in timp nu necesita reparatii si deasemenea au si preturi ieftine. Pentru toti produ..
Pret Client: 2,00 €
Pret Producator: detalii pret
Plase tantari rulou agatator mobil vertical alb
Plasele de tantari tip rulou verticale albe au profilele pentru manere si cu rol de agatator, adica de a fixa plasa in partea inferioara. Aceste sisteme de plasa de tantari tip rulou fac parte din gama CFT si sunt considereate conform discutiilor din mediul online de pe forum cele mai de calitate deoarece in timp nu necesita reparatii si deasemenea au si preturi ieftine. Pentru toti produc..
Pret Client: 2,20 €
Pret Producator: detalii pret
Plase tantari rulou agatator mobil vertical maro deschis
Plasele de tantari tip rulou verticale maro deschis au profilele pentru manere si cu rol de agatator, adica de a fixa plasa in partea inferioara. Aceste sisteme de plasa de tantari tip rulou fac parte din gama CFT si sunt considereate conform discutiilor din mediul online de pe forum cele mai de calitate deoarece in timp nu necesita reparatii si deasemenea au si preturi ieftine. Pentr..
Pret Client: 2,20 €
Pret Producator: detalii pret
Plase tantari rulou agatator mobil vertical maro inchis
Plasele de tantari tip rulou verticale maro inchis ral 8019 au profilele pentru manere si cu rol de agatator, adica de a fixa plasa in partea inferioara. Aceste sisteme de plasa de tantari tip rulou fac parte din gama CFT si sunt considereate conform discutiilor din mediul online de pe forum cele mai de calitate deoarece in timp nu necesita reparatii si deasemenea au si preturi ieftin..
Pret Client: 2,20 €
Pret Producator: detalii pret
Plasele de tantari tip rulou verticale argintiu ral 9006 au profilele pentru manere si cu rol de agatator, adica de a fixa plasa in partea inferioara. Aceste sisteme de plasa de tantari tip rulou fac parte din gama CFT si sunt considereate conform discutiilor din mediul online de pe forum cele mai de calitate deoarece in timp nu necesita reparatii si deasemenea au si preturi ieftine. ..
Pret Client: 3,20 €
Pret Producator: detalii pret
Plasele de tantari tip rulou verticale gri antracit ral 7016 au profilele pentru manere si cu rol de agatator, adica de a fixa plasa in partea inferioara. Aceste sisteme de plasa de tantari tip rulou fac parte din gama CFT si sunt considereate conform discutiilor din mediul online de pe forum cele mai de calitate deoarece in timp nu necesita reparatii si deasemenea au si preturi ..
Pret Client: 3,20 €
Pret Producator: detalii pret
Plase tantari rulou agatator mobil vertical mahon
Plasele de tantari tip rulou verticale mahon au profilele pentru manere si cu rol de agatator, adica de a fixa plasa in partea inferioara. Aceste sisteme de plasa de tantari tip rulou fac parte din gama CFT si sunt considereate conform discutiilor din mediul online de pe forum cele mai de calitate deoarece in timp nu necesita reparatii si deasemenea au si preturi ieftine. Pentru toti producator..
Pret Client: 3,80 €
Pret Producator: detalii pret
Plase tantari rulou agatator mobil vertical nuc
Plasele de tantari tip rulou verticale nuc au profilele pentru manere si cu rol de agatator, adica de a fixa plasa in partea inferioara. Aceste sisteme de plasa de tantari tip rulou fac parte din gama CFT si sunt considereate conform discutiilor din mediul online de pe forum cele mai de calitate deoarece in timp nu necesita reparatii si deasemenea au si preturi ieftine. Pentru toti produca..
Pret Client: 3,80 €
Pret Producator: detalii pret
Plase tantari rulou agatator mobil vertical stejar auriu
Plasele de tantari tip rulou verticale stejar auriu au profilele pentru manere si cu rol de agatator, adica de a fixa plasa in partea inferioara. Aceste sisteme de plasa de tantari tip rulou fac parte din gama CFT si sunt considereate conform discutiilor din mediul online de pe forum cele mai de calitate deoarece in timp nu necesita reparatii si deasemenea au si preturi ieftine. Pentr..
Pret Client: 3,80 €
Pret Producator: detalii pret
Plase tantari rulou agatator mobil vertical wenge
Plasele de tantari tip rulou verticale wenge au profilele pentru manere si cu rol de agatator, adica de a fixa plasa in partea inferioara. Aceste sisteme de plasa de tantari tip rulou fac parte din gama CFT si sunt considereate conform discutiilor din mediul online de pe forum cele mai de calitate deoarece in timp nu necesita reparatii si deasemenea au si preturi ieftine. Pentru toti ..
Pret Client: 3,80 €
Pret Producator: detalii pret
© 2014-2016 Depozitul de Rulouri. All Rights Reserved.
Web Design by IT eXclusiv