Salut, iti poti crea un cont nou sau te poti autentifica.
Categorii

Dopuri, Popnituri, Capse si Suruburi

Dopuri, Popnituri, Capse si Suruburi

Componentele si accesoriile necesare in fluxul tehnulogic de productie si montaj pentru rulouri exterioare din aluminiu sau pvc pot fi procurate la cele mai mici preturi din depozitul de rulouri. Cateva din componente sunt popnituri din aluminiu colorate, dopuri din plastic, dopuri pvc mascare, capse sau suruburi montaj rulouri exterioare.

Produse pe pag:
Sortare dupa:
Dopuri plastic 10 mm alb
Dopurile din plastic cu diametru de 10 mm culoare alb sunt componente ale rulourilor exterioare care se folosesc la montaj pentru a masca gaurile din ghidaje unde s-au fixat suruburile de montaj. Dopurile se vand la pungi de 1000 de bucati ..
Pret Client: 12,00 €
Pret Producator: detalii pret
Dopuri plastic 10 mm maro
Dopurile plastic cu diametru de 10 mm culoare maro sunt componente ale rulourilor exterioare care se folosesc la montaj pentru a masca gaurile din ghidaje unde s-au fixat suruburile de montaj. Dopurile se vand la pungi de 1000 de bucati. ..
Pret Client: 12,00 €
Pret Producator: detalii pret
Capace pvc pentru mascare suruburi alb
Capacele din pvc albe impreuna cu o saiba speciala au rolul de acoperire a suruburilor aflate la vedere in special cele care sustin capacele de service de la rulourile exterioare din aluminiu aplicate. Capacele sau dopurile de mascare sunt componente ce se vand impreuna cu saibile si se gasesc la punga de 1000 bucati. ..
Pret Client: 60,00 €
Pret Producator: detalii pret
Capace pvc pentru mascare suruburi maro
Capacele din pvc maro impreuna cu o saiba speciala au rolul de acoperire a suruburilor aflate la vedere in special cele care sustin capacele de service de la rulourile exterioare din aluminiu aplicate. Capacele sau dopurile de mascare sunt componente ce se vand impreuna cu saibile si se gasesc la punga de 1000 bucati. ..
Pret Client: 60,00 €
Pret Producator: detalii pret
Popnituri aluminiu colorate alb 4 cu 8
Popniturile din aluminiu de 4 cu 8 milimetri sunt vopsite in camp electrostatic culoare alb si sunt componente ce se folosesc in productia de rulouri exterioare din aluminiu. Aceste popnituri din aluminiu ajuta la fixarea casetei de capacele laterale si se gasec la pungi de de 900 bucati. ..
Pret Client: 30,00 €
Pret Producator: detalii pret
Popnituri aluminiu colorate maro 4 cu 7
Popniturile din aluminiu de 4 cu 8 milimetri sunt vopsite in camp electrostatic culoare maro si sunt componente ce se folosesc in productia de rulouri exterioare din aluminiu. Aceste popnituri din aluminiu ajuta la fixarea casetei de capacele laterale si se gasec la pungi de de 900 bucati. ..
Pret Client: 30,00 €
Pret Producator: detalii pret
© 2014-2016 Depozitul de Rulouri. All Rights Reserved.
Web Design by IT eXclusiv