Salut, iti poti crea un cont nou sau te poti autentifica.
Categorii

Casete Plase Tantari Rulou

Plasele de tantari tip rulou au casete de 41 mm ceea ce le ofera avantaje de montaj in spatii inguste, au preturi ieftine si se gasesc intr-o gama mare de culori precum albe, maro, argintiu, gri antracit, mahon, nuc, stejar auriu sau wenge. Aceste profile din aluminiu pentru plase de tantari tip rulou fac farte din sisteme ce se instaleaza pe geam termopan sau pe usi. Toti producatorii de plase de tantari cauta acest tip de caseta deoarece nu necesita reparatii in timp ale plaselor de tantari. Pentru toti case se intreapa de unde cumpar profile, accesorii sau materiale pentru plase de tantari tip rulou raspunsul este depozitul de rulouri din Bucuresti.

Produse pe pag:
Sortare dupa:
Caseta pentru plasa de tantari rulou 41 mm nevopsita
Caseta pentru plasa de tantari tip rulou vertical sau lateral cu dimensiunea de 41 mm nevopsita se vinde la profil de 6 m, caseta are dimensiuni reduse de numai 41 mm si se preteaza pentru montaj in spatii inguste. Casetele de plasa tantari rulou au preturi mici, practic sunt cele mai ieftine dar calitatea este foarte buna. Aceste plase de tantari sunt cele mai cautate de catre produc..
Pret Client: 4,80 €
Pret Producator: detalii pret
Caseta pentru plasa de tantari rulou 41 mm alba
Caseta pentru plasa de tantari tip rulou vertical sau lateral cu dimensiunea de 41 mm de culoare alba se vinde la profil de 6 m, caseta are dimensiuni reduse de numai 41 mm si se preteaza pentru montaj in spatii inguste. Casetele de plasa tantari rulou au preturi mici, practic sunt cele mai ieftine dar calitatea este foarte buna. Aceste plase de tantari sunt cele mai cautate de catre produ..
Pret Client: 5,00 €
Pret Producator: detalii pret
Caseta pentru plasa de tantari rulou 41 mm maro deschis
Caseta pentru plasa de tantari tip rulou verticale sau laterale cu dimensiunea de 41 mm de culoare maro deschis se vinde la profil de 6 m, caseta are dimensiuni reduse de numai 41 mm si se preteaza pentru montaj in spatii inguste. Casetele de plasa tantari rulou au preturi mici, practic sunt cele mai ieftine dar calitatea este foarte buna. Aceste plase de tantari sunt cele mai cautate..
Pret Client: 5,00 €
Pret Producator: detalii pret
Caseta pentru plasa de tantari rulou 41 mm maro inchis
Caseta pentru plasa de tantari tip rulou verticala sau laterala cu dimensiunea de 41 mm de culoare maro inchis se vinde la profil de 6 m, caseta are dimensiuni reduse de numai 41 mm si se preteaza pentru montaj in spatii inguste. Casetele de plasa tantari rulou au preturi mici, practic sunt cele mai ieftine dar calitatea este foarte buna. Aceste plase de tantari sunt cele mai cau..
Pret Client: 5,00 €
Pret Producator: detalii pret
Caseta pentru plasa de tantari tip rulou vertical sau lateral cu dimensiunea de 41 mm de culoare argintiu se vinde la profil de 6 m, caseta are dimensiuni reduse de numai 41 mm si se preteaza pentru montaj in spatii inguste. Casetele de plasa tantari rulou au preturi mici, practic sunt cele mai ieftine dar calitatea este foarte buna. Aceste plase de tantari sunt cele mai cautate de catre p..
Pret Client: 6,50 €
Pret Producator: detalii pret
Caseta pentru plasa de tantari tip rulou vertical sau lateral cu dimensiunea de 41 mm de culoare gri antracit se vinde la profil de 6 m, caseta are dimensiuni reduse de numai 41 mm si se preteaza pentru montaj in spatii inguste. Casetele de plasa tantari rulou au preturi mici, practic sunt cele mai ieftine dar calitatea este foarte buna. Aceste plase de tantari sunt cele mai cautate d..
Pret Client: 6,50 €
Pret Producator: detalii pret
Caseta pentru plasa de tantari tip rulou verticale sau laterale cu dimensiunea de 41 mm de culoare mahon se vinde la profil de 6 m, caseta are dimensiuni reduse de numai 41 mm si se preteaza pentru montaj in spatii inguste. Casetele de plasa tantari rulou au preturi mici, practic sunt cele mai ieftine dar calitatea este foarte buna. Aceste plase de tantari sunt cele mai cautate de catre pr..
Pret Client: 8,00 €
Pret Producator: detalii pret
Caseta pentru plasa de tantari tip rulou verticale sau laterale cu dimensiunea de 41 mm de culoare nuc se vinde la profil de 6 m, caseta are dimensiuni reduse de numai 41 mm si se preteaza pentru montaj in spatii inguste. Casetele de plasa tantari rulou au preturi mici, practic sunt cele mai ieftine dar calitatea este foarte buna. Aceste plase de tantari sunt cele mai cautate de catre..
Pret Client: 8,00 €
Pret Producator: detalii pret
Caseta pentru plasa de tantari tip rulou vertical sau orizontal cu dimensiunea de 41 mm de culoare stejar auriu se vinde la profil de 6 m, caseta are dimensiuni reduse de numai 41 mm si se preteaza pentru montaj in spatii inguste. Casetele de plasa tantari rulou au preturi mici, practic sunt cele mai ieftine dar calitatea este foarte buna. Aceste plase de tantari sunt cele m..
Pret Client: 8,00 €
Pret Producator: detalii pret
Caseta pentru plasa de tantari tip rulou verticale sau orizontale cu dimensiunea de 41 mm de culoare wenge se vinde la profil de 6 m, caseta are dimensiuni reduse de numai 41 mm si se preteaza pentru montaj in spatii inguste. Casetele de plasa tantari rulou au preturi mici, practic sunt cele mai ieftine dar calitatea este foarte buna. Aceste plase de tantari sunt cele mai cautate de c..
Pret Client: 8,00 €
Pret Producator: detalii pret
© 2014-2016 Depozitul de Rulouri. All Rights Reserved.
Web Design by IT eXclusiv