Salut, iti poti crea un cont nou sau te poti autentifica.
Categorii

Agatator Vertical Fix Plase Tantari Rulou

Produse pe pag:
Sortare dupa:
Plase tantari rulou verticale profile agatator fix natur
In componenta plaselor de tantari tip rulou verticale profilele cu denumirea de agatator fix natur au rolul de fixare a plase in pozitia inchis. Aceste bare se fixeaza de tamplaria cu geam termopan, iar de ele se agata profilul agatator mobil. Acest sistem de prindere a plasei are avantajul ca nu mai exista piese din plastic care in timp nu mai functioneaza, se desprind sau se rup. Practic inch..
Pret Client: 2,20 €
Pret Producator: detalii pret
Plase tantari rulou verticale profile agatator fix alb
In componenta plaselor de tantari tip rulou verticale albe profilele cu denumirea de agatator fix au rolul de fixare a plase in pozitia inchis. Aceste bare se fixeaza de tamplaria cu geam termopan, iar de ele se agata profilul agatator mobil. Acest sistem de prindere a plasei are avantajul ca nu mai exista piese din plastic care in timp nu mai functioneaza, se desprind sau se rup. Practic inchi..
Pret Client: 2,40 €
Pret Producator: detalii pret
Plase tantari rulou verticale profile agatator fix maro deschis
In componenta plaselor de tantari tip rulou verticale maro deschis echivalent ral 8014 contin profilele cu denumirea de agatator fix au rolul de fixare a plase in pozitia inchis. Aceste bare se fixeaza de tamplaria cu geam termopan, iar de ele se agata profilul agatator mobil. Acest sistem de prindere a plasei are avantajul ca nu mai exista piese din plastic care in timp nu mai functioneaza, se..
Pret Client: 2,40 €
Pret Producator: detalii pret
Plase tantari rulou verticale profile agatator fix maro inchis
In componenta plaselor de tantari tip rulou verticale maro inchis profilele cu denumirea de agatator fix au rolul de fixare a plase in pozitia inchis. Aceste bare se fixeaza de tamplaria cu geam termopan, iar de ele se agata profilul agatator mobil. Acest sistem de prindere a plasei are avantajul ca nu mai exista piese din plastic care in timp nu mai functioneaza, se desprind sau se r..
Pret Client: 2,40 €
Pret Producator: detalii pret
In componenta plaselor de tantari tip rulou verticale argintii profilele cu denumirea de agatator fix au rolul de fixare a plase in pozitia inchis. Aceste bare se fixeaza de tamplaria cu geam termopan, iar de ele se agata profilul agatator mobil. Acest sistem de prindere a plasei are avantajul ca nu mai exista piese din plastic care in timp nu mai functioneaza, se desprind sau se rup. Prac..
Pret Client: 3,40 €
Pret Producator: detalii pret
In componenta plaselor de tantari tip rulou verticale gri antracit profilele cu denumirea de agatator fix au rolul de fixare a plase in pozitia inchis. Aceste bare se fixeaza de tamplaria cu geam termopan, iar de ele se agata profilul agatator mobil. Acest sistem de prindere a plasei are avantajul ca nu mai exista piese din plastic care in timp nu mai functioneaza, se desprind sau se ..
Pret Client: 3,40 €
Pret Producator: detalii pret
Plase tantari rulou verticale profile agatator fix mahon
In componenta plaselor de tantari tip rulou verticale mahon profilele cu denumirea de agatator fix au rolul de fixare a plase in pozitia inchis. Aceste bare se fixeaza de tamplaria cu geam termopan, iar de ele se agata profilul agatator mobil. Acest sistem de prindere a plasei are avantajul ca nu mai exista piese din plastic care in timp nu mai functioneaza, se desprind sau se rup. Practic..
Pret Client: 4,00 €
Pret Producator: detalii pret
Plase tantari rulou verticale profile agatator fix nuc
In componenta plaselor de tantari tip rulou verticale nuc profilele cu denumirea de agatator fix au rolul de fixare a plase in pozitia inchis. Aceste bare se fixeaza de tamplaria cu geam termopan, iar de ele se agata profilul agatator mobil. Acest sistem de prindere a plasei are avantajul ca nu mai exista piese din plastic care in timp nu mai functioneaza, se desprind sau se rup. Practic i..
Pret Client: 4,00 €
Pret Producator: detalii pret
Plase tantari rulou verticale profile agatator fix stejar auriu
In componenta plaselor de tantari tip rulou verticale stejar auriu profilele cu denumirea de agatator fix au rolul de fixare a plase in pozitia inchis. Aceste bare se fixeaza de tamplaria cu geam termopan, iar de ele se agata profilul agatator mobil. Acest sistem de prindere a plasei are avantajul ca nu mai exista piese din plastic care in timp nu mai functioneaza, se desprind sau se ..
Pret Client: 4,00 €
Pret Producator: detalii pret
Plase tantari rulou verticale profile agatator fix wenge
In componenta plaselor de tantari tip rulou verticale wenge profilele cu denumirea de agatator fix au rolul de fixare a plase in pozitia inchis. Aceste bare se fixeaza de tamplaria cu geam termopan, iar de ele se agata profilul agatator mobil. Acest sistem de prindere a plasei are avantajul ca nu mai exista piese din plastic care in timp nu mai functioneaza, se desprind sau se rup. Practic..
Pret Client: 4,00 €
Pret Producator: detalii pret
© 2014-2016 Depozitul de Rulouri. All Rights Reserved.
Web Design by IT eXclusiv