Salut, iti poti crea un cont nou sau te poti autentifica.
Categorii

Lamele Finale Rulouri Exterioare Aluminiu

Lamele Finale Rulouri Exterioare Aluminiu

Lamelele finale li se mai spun si lamele terminale, ele se impart in doua tipuri lamele finale standard si lamele finale late. Lamelele terminale standard sunt prevazute cu un canal in care pot fi inserate doua zavoare cu rol de blocare, iar lamela finala lata este folosita la rulourile exterioare din aluminiu antiefractie cu bolt automat sau cu incuietoare.

Produse pe pag:
Sortare dupa:
Lamele finale rulouri exterioare aluminiu standard natur
Lamele finale, terminale standard marca CFT din aluminiu natur, nevopsite au canal pentru inserarea tijelor de blocare manuala a ruloului exterior si deasemenea in partea inferioare lamelele au un canal in care se introduce garnitura din cauciuc. Lamelele standard natur pot fi vopsite in orice culoare ral. ..
Pret Client: 2,20 €
Pret Producator: detalii pret
Lamele finale rulouri exterioare aluminiu standard alb ral 9016
Lamelele finale standard din aluminiu marca CFT culoare alb ral 9016 datorita canalului special permit inserarea tijelor de blocare manuala a ruloului, deasememea permit in partea inferioara inserarea unei garnituri de cauciuc pentru o inchidere perfecta a ruloului exterior. Lamelele finale, terminale din aluminiu pot fi echipate cu opritori interni ascunsi sau cu opritori externi. ..
Pret Client: 2,40 €
Pret Producator: detalii pret
Lamele finale rulouri exterioare aluminiu standard maro inchis ral 8019
Lamelele finale standard din aluminiu marca CFT culoare maro inchis ral 8019 datorita canalului special permit inserarea tijelor de blocare manuala a ruloului, deasememea permit in partea inferioara inserarea unei garnituri de cauciuc pentru o inchidere perfecta a ruloului exterior. Lamelele finale, terminale din aluminiu pot fi echipate cu opritori interni ascunsi sau cu opritor..
Pret Client: 2,40 €
Pret Producator: detalii pret
Lamele finale rulouri exterioare aluminiu standard maro deschis ral 8014
Lamelele finale standard din aluminiu marca CFT culoare maro deschis ral 8014 datorita canalului special permit inserarea tijelor de blocare manuala a ruloului, deasememea permit in partea inferioara inserarea unei garnituri de cauciuc pentru o inchidere perfecta a ruloului exterior. Lamelele finale, terminale din aluminiu pot fi echipate cu opritori interni ascunsi sau cu oprito..
Pret Client: 2,40 €
Pret Producator: detalii pret
Lamele terminale pentru rulouri exterioare din aluminiu in varianta standard de culoare argintiu ral 9006 sunt profile prevazute cu canal pentru zavoare manuale antiefractie. Lalelele terminale folosite in productia de rulouri exterioare aplicate sau suprapuse se gasesc in permanent in stoc. Profilele sunt vandute la bare de 6 metri lungime. ..
Pret Client: 3,40 €
Pret Producator: detalii pret
Lamelele terminale sau finale sunt profile extrudate din aluminiu vopsite in culori gri antracit, barele sunt la lungimea de 6 metri. Acesre profile se numesc terminale deoarece se monteaza ca ultima lamela. Lamelele terimale standard au preturi mai mici decat cele late. Profilele terminale standard nu pot fi folosite in fabricarea de rulouri exterioare din aluminiu cu sisten de antiefractie cu..
Pret Client: 3,40 €
Pret Producator: detalii pret
Lamele finale rulouri exterioare aluminiu standard mahon
Lamelele finale standard din aluminiu marca CFT culoare de lemn mahon datorita canalului special permit inserarea tijelor de blocare manuala a ruloului, deasememea permit in partea inferioara inserarea unei garnituri de cauciuc pentru o inchidere perfecta a ruloului exterior. Lamelele finale, terminale din aluminiu pot fi echipate cu opritori interni ascunsi sau cu opritori externi. ..
Pret Client: 4,80 €
Pret Producator: detalii pret
Lamele finale rulouri exterioare aluminiu standard nuc
Lamelele finale standard din aluminiu marca CFT culoare de lemn nuc datorita canalului special permit inserarea tijelor de blocare manuala a ruloului exterior, deasememea permit in partea inferioara inserarea unei garnituri de cauciuc pentru o inchidere perfecta a ruloului exterior. Lamelele terminale din aluminiu pot fi echipate cu opritori interni ascunsi sau cu opritori externi. ..
Pret Client: 4,80 €
Pret Producator: detalii pret
Lamele finale rulouri exterioare aluminiu standard stejar auriu
Lamelele finale standard din aluminiu marca CFT in prima faza sunt vopsite in camp electrostatic de culoare maro inchis ral 8019 si apoi sunt infoliate in nuanta stejar auriu. Lamelele finale datorita canalului special permit inserarea tijelor de blocare manuala a ruloului exterior, deasememea permit in partea inferioara inserarea unei garnituri de cauciuc pentru o inchidere perfecta a ruloului..
Pret Client: 4,80 €
Pret Producator: detalii pret
Lamele finale rulouri exterioare aluminiu standard wenge
Lamelele finale standard din aluminiu marca CFT culoare wenge (venghe, stejar inchis) datorita canalului special permit inserarea tijelor de blocare manuala a ruloului exterior, deasememea permit in partea inferioara inserarea unei garnituri de cauciuc pentru o inchidere perfecta a ruloului exterior. Lamelele finale, terminale din aluminiu pot fi echipate cu opritori interni ascunsi sau cu..
Pret Client: 4,80 €
Pret Producator: detalii pret
Lamele finale rulouri exterioare aluminiu late natur
Lamelele finale late din aluminiu marca CFT de culoare natur sunt ideale in situatiile rulourilor exterioare din aluminiu antiefractie cu bolt automat sau cu incuietoare. Deasemenea aceste lamele sunt recomandate rulourilor cu latimi mai mari de doi metri pentru a evita indoirea la vant. ..
Pret Client: 2,80 €
Pret Producator: detalii pret
Lamele finale rulouri exterioare aluminiu late alb ral 9016
Lamele finale rulouri exterioare aluminiu marca CFT de culoare alb 9016 sunt ideale in situatiile rulourilor din aluminiu antiefractie cu bolt automat sau cu incuietoare. Deasemenea aceste lamele sunt recomandate rulourilor cu latimi mai mari de doi metri pentru a evita indoirea la vant. ..
Pret Client: 3,00 €
Pret Producator: detalii pret
Lamele finale rulouri exterioare aluminiu late maro inchis ral 8019
Lamelele finale late din aluminiu marca CFT de culoare maro inchis ral 8019 sunt ideale in situatiile rulourilor exterioare din aluminiu antiefractie cu bolt automat sau cu incuietoare. Deasemenea aceste lamele sunt recomandate rulourilor cu latimi mai mari de doi metri pentru a evita indoirea la vant. ..
Pret Client: 3,00 €
Pret Producator: detalii pret
Lamele finale rulouri exterioare aluminiu late maro deschis ral 8014
Lamelele finale late din aluminiu marca CFT culoare maro deschis ral 8014 datorita canalului special permit inserarea tijelor de blocare manuala a ruloului exterior, deasememea permit in partea inferioara inserarea unei garnituri de cauciuc pentru o inchidere perfecta a ruloului exterior. Lamelele finale, terminale din aluminiu pot fi echipate cu opritori interni ascunsi sau cu oprito..
Pret Client: 3,00 €
Pret Producator: detalii pret
Aceste profile pentru rulouri exterioare din aluminiu pot fi utilizate de producatori atat pentru rulourile simple cat si pentru rulourile cu plasa de insecte incorporata. Rolul acestor profile late terminale este indeosebi pentru rulourile cu antiefractie sau pentru cele cu lungimi mai mari de doi metri. ..
Pret Client: 4,00 €
Pret Producator: detalii pret
© 2014-2016 Depozitul de Rulouri. All Rights Reserved.
Web Design by IT eXclusiv