Salut, iti poti crea un cont nou sau te poti autentifica.
Categorii

Plase Tantari Usa

Produse pe pag:
Sortare dupa:
Site plase tantari rola 0.8 metri gri
Avem site plase tantari culoare gri, sitele sunt la rola cu inaltime de 80 cm, cu lungimea de 30 metri si cu suprafata de 24 metri patrati per rola. Plasa de tantari se vinde numai in rola iar pretul este la metru patrat. Sita poate fi folosita pentru plase contra tantarilor cu dimensiuni ale unei lature pana la 80 centrimetri pentru a avea pierderi de productie cat mai mici..
Pret Client: 29,00 €
Pret Producator: detalii pret
Site plase tantari rola 1 metru gri
Avem site plase tantari culoare gri, sitele sunt la rola cu inaltime de 1 metru, cu lungimea de 30 metri si cu suprafata de 30 metri patrati per rola. Plasa de tantari se vinde numai in rola iar pretul este la metru patrat. Sita poate fi folosita pentru plase contra tantarilor cu dimensiuni ale unei lature pana la 1 metru pentru a avea pierderi de productie cat mai mici si astfel..
Pret Client: 36,00 €
Pret Producator: detalii pret
Site plase tantari rola 1.2 metru gri
Avem site plase tantari culoare gri, sitele sunt la rola cu inaltime de 1.2 metru, cu lungimea de 30 metri si cu metraj de 36 metri patrati per rola. Plasa de tantari se vinde numai in rola iar pretul este la metru patrat. Sita poate fi folosita pentru plase contra tantarilor cu dimensiuni ale unei lature pana la 1,2 metru pentru a avea pierderi de productie cat mai mici si astfel pretul u..
Pret Client: 43,00 €
Pret Producator: detalii pret
Site plase tantari rola 1.4 metru gri
Avem site plase tantari confectionate la comanda culoare gri, sitele sunt la rola cu inaltime de 1.4 metru, cu lungimea de 30 metri si cu suprafata de 42 metri patrati per rola. Plasa de tantari se vinde numai in rola iar pretul este la metru patrat. Sita poate fi folosita pentru plase contra tantarilor cu dimensiuni ale unei lature pana la 1,4 metru pentru a avea pierderi de producti..
Pret Client: 50,00 €
Pret Producator: detalii pret
Site plase tantari rola 1.6 metru gri
Avem site plase tantari la preturi mici de culoare gri, sitele sunt la rola cu inaltime de 1,6 metru, cu lungimea de 30 metri si cu suprafata de 48 metri patrati per rola. Plasa de tantari se vinde numai in rola iar pretul este la metru patrat. Sita poate fi folosita pentru plase contra tantarilor cu dimensiuni ale unei lature pana la 1.6 metru pentru a avea pierderi de productie cat mai m..
Pret Client: 58,00 €
Pret Producator: detalii pret
Balamale plase tantari albe
Vindem accesorii tip balamale plase tantari din plastic pentru rame de geam termopan sau usa la pret mic. Aceste componente numite balamale se pot monta la rame pentru plase de tantari la geam sau la usa. In depozitul nostru din Popesti Leordeni sau in magazinul din Calea Vitan sector 3, gasiti intreaga gama de materiale pentru plase de tantari pe care le puteti cumpara daca doriti sa efec..
Pret Client: 0,10 €
Pret Producator: detalii pret
Balamale plase tantari maro
Vindem accesorii tip balamale maro plase tantari din plastic pentru rame de geam termopan sau usa la pret mic. Aceste componente numite balamale se pot monta la rame pentru plase de tantari la geam sau la usa. In depozitul nostru din Popesti Leordeni sau in magazinul din Calea Vitan sector 3, gasiti intreaga gama de materiale pentru plase de tantari pe care le puteti cumpara daca doriti sa efec..
Pret Client: 0,10 €
Pret Producator: detalii pret
Balamale plase tantari stejar auriu
Vindem accesorii tip balamale plase tantari din plastic stejar auriu pentru rame de geam termopan sau usa la pret mic. Aceste componente numite balamale se pot monta la rame pentru plase de tantari la geam sau la usa. In depozitul nostru din Popesti Leordeni sau in magazinul din Calea Vitan sector 3, gasiti intreaga gama de materiale pentru plase de tantari pe care le puteti cumpara daca doriti..
Pret Client: 0,10 €
Pret Producator: detalii pret
Sistem prindere plase tantari alb
Unul dintre cele mai importante accesorii pentru plase de tantari la geam sau usa este acest sistem de prindere care se mai gaseste si sub alte denumiri precum sistem de inchidere, clips sau saiper ce are rolul de a tine inchis un sistem de plasa cu rama. Aceste materiale pentru plase de tantari se folosesc la confectionarea de plase ni cat si la reparatii plase de tantari. ..
Pret Client: 0,10 €
Pret Producator: detalii pret
Sistem prindere plase tantari maro
Unul dintre cele mai importante accesorii pentru plase de tantari la geam sau usa este acest sistem de prindere culoare maro care se mai gaseste si sub alte denumiri precum sistem de inchidere, clips sau saiper ce are rolul de a tine inchis un sistem de plasa cu rama. Aceste materiale pentru plase de tantari se folosesc la confectionarea de plase ni cat si la reparatii plase de tantari. ..
Pret Client: 0,10 €
Pret Producator: detalii pret
Sistem prindere plase tantari stejar auriu
Unul dintre cele mai importante accesorii pentru plase de tantari stejar auriu la geam sau usa este acest sistem de prindere care se mai gaseste si sub alte denumiri precum sistem de inchidere, clips sau saiper ce are rolul de a tine inchis un sistem de plasa cu rama. Aceste materiale pentru plase de tantari se folosesc la confectionarea de plase ni cat si la reparatii plase de tantari. ..
Pret Client: 0,10 €
Pret Producator: detalii pret
© 2014-2016 Depozitul de Rulouri. All Rights Reserved.
Web Design by IT eXclusiv