Salut, iti poti crea un cont nou sau te poti autentifica.
Categorii

Accesorii Plase Tantari Usa

Produse pe pag:
Sortare dupa:
Balamale plase tantari albe
Vindem accesorii tip balamale plase tantari din plastic pentru rame de geam termopan sau usa la pret mic. Aceste componente numite balamale se pot monta la rame pentru plase de tantari la geam sau la usa. In depozitul nostru din Popesti Leordeni sau in magazinul din Calea Vitan sector 3, gasiti intreaga gama de materiale pentru plase de tantari pe care le puteti cumpara daca doriti sa efec..
Pret Client: 0,10 €
Pret Producator: detalii pret
Balamale plase tantari maro
Vindem accesorii tip balamale maro plase tantari din plastic pentru rame de geam termopan sau usa la pret mic. Aceste componente numite balamale se pot monta la rame pentru plase de tantari la geam sau la usa. In depozitul nostru din Popesti Leordeni sau in magazinul din Calea Vitan sector 3, gasiti intreaga gama de materiale pentru plase de tantari pe care le puteti cumpara daca doriti sa efec..
Pret Client: 0,10 €
Pret Producator: detalii pret
Balamale plase tantari stejar auriu
Vindem accesorii tip balamale plase tantari din plastic stejar auriu pentru rame de geam termopan sau usa la pret mic. Aceste componente numite balamale se pot monta la rame pentru plase de tantari la geam sau la usa. In depozitul nostru din Popesti Leordeni sau in magazinul din Calea Vitan sector 3, gasiti intreaga gama de materiale pentru plase de tantari pe care le puteti cumpara daca doriti..
Pret Client: 0,10 €
Pret Producator: detalii pret
Sistem prindere plase tantari alb
Unul dintre cele mai importante accesorii pentru plase de tantari la geam sau usa este acest sistem de prindere care se mai gaseste si sub alte denumiri precum sistem de inchidere, clips sau saiper ce are rolul de a tine inchis un sistem de plasa cu rama. Aceste materiale pentru plase de tantari se folosesc la confectionarea de plase ni cat si la reparatii plase de tantari. ..
Pret Client: 0,10 €
Pret Producator: detalii pret
Sistem prindere plase tantari maro
Unul dintre cele mai importante accesorii pentru plase de tantari la geam sau usa este acest sistem de prindere culoare maro care se mai gaseste si sub alte denumiri precum sistem de inchidere, clips sau saiper ce are rolul de a tine inchis un sistem de plasa cu rama. Aceste materiale pentru plase de tantari se folosesc la confectionarea de plase ni cat si la reparatii plase de tantari. ..
Pret Client: 0,10 €
Pret Producator: detalii pret
Sistem prindere plase tantari stejar auriu
Unul dintre cele mai importante accesorii pentru plase de tantari stejar auriu la geam sau usa este acest sistem de prindere care se mai gaseste si sub alte denumiri precum sistem de inchidere, clips sau saiper ce are rolul de a tine inchis un sistem de plasa cu rama. Aceste materiale pentru plase de tantari se folosesc la confectionarea de plase ni cat si la reparatii plase de tantari. ..
Pret Client: 0,10 €
Pret Producator: detalii pret
© 2014-2016 Depozitul de Rulouri. All Rights Reserved.
Web Design by IT eXclusiv