Salut, iti poti crea un cont nou sau te poti autentifica.
Categorii

Capace Laterale Rulouri Exterioare Aluminiu Aplicate

Capace Laterale Rulouri Exterioare Aluminiu Aplicate

Dimensiunile capacelor laterale care pot fi considerate piese sau componente indispensibile in producictia rulourilor exterioare sunt 137, 150, 165, 180 sau 205 mm iar culourile pot fi nevopsite, natur, alb, maro deschis, maro inchis, gri antracit, argintiu, silver, stejar auriu, mahon sau nuc. Capacele laterale din aluminiu cu tesitura la 45 grade vopsite in camp electrostatic pentru care suntem importatori si la care oferim cele mai mici preturi din Bucuresti, sunt folosite pentru producerea de rulouri exterioare aplicate in golul ferestrei sau pe peretele exterior deasupra termopanelor.

Produse pe pag:
Sortare dupa:
Capace laterale 45 grade pentru rulouri exterioare aluminiu aplicate 137 natur
Capacele laterale cu tesitura la 45 de grade sunt componente folosite la productia de rulouri exterioare din aluminiu aplicate cu dimensiunea casetei si implicit a capacelor de 137 mm. Capacele laterale natur adica nevopsite sunt folosite in general pentru situatiile in care rulourile urmeaza sa fie vopsite intr-o nuanta speciala. ..
Pret Client: 4,60 €
Pret Producator: detalii pret
Capace laterale 45 grade pentru rulouri exterioare aluminiu aplicate 137 alb
Capacele laterale din aluminiu cu tesitura la 45 grade sunt componente indispensibile in productia de rulouri exterioare aplicate, aceste capace laterale de 137 mm de culoare alba sunt utilizate la rulourile cu inaltimi de pana la 1,6 m. Aceste piese laterale se fixeaza de curia rulorilor cu ajutorul pepniturilor din aluminiu colorate in aceeasi nuanta. Pentru capacele laterale din aluminiu dep..
Pret Client: 5,00 €
Pret Producator: detalii pret
Capace laterale 45 grade pentru rulouri exterioare aluminiu aplicate 137 maro deschis
Capacele laterale din aluminiu cu tesitura la 45 grade sunt componente indispensibile in productia de rulouri exterioare aplicate, aceste capace laterale de 137 mm de culoare maro deschis sunt utilizate la rulourile cu inaltimi de pana la 1,6 m. Aceste piese laterale se fixeaza de curia rulorilor cu ajutorul pepniturilor din aluminiu colorate in aceeasi nuanta. Pentru capacele lateral..
Pret Client: 5,00 €
Pret Producator: detalii pret
Capace laterale 45 grade pentru rulouri exterioare aluminiu aplicate 137 maro inchis
Capacele laterale din aluminiu cu tesitura la 45 grade sunt componente indispensibile in productia de rulouri exterioare aplicate, aceste capace laterale de 137 mm de culoare maro inchis ral 8019 sunt utilizate la rulourile cu inaltimi de pana la 1,6 m. Aceste piese laterale se fixeaza de curia rulorilor cu ajutorul pepniturilor din aluminiu colorate in aceeasi nuanta. Pentru capacele..
Pret Client: 5,00 €
Pret Producator: detalii pret
Capace laterale 45 grade pentru rulouri exterioare aluminiu aplicate 137 mahon ral 8016
Capacele laterale din aluminiu cu tesitura la 45 grade sunt componente indispensibile in productia de rulouri exterioare aplicate, aceste capace laterale de 137 mm de culoare mahon (ral 8016) sunt utilizate la rulourile cu inaltimi de pana la 1,6 m. Aceste piese laterale se fixeaza de curia rulorilor cu ajutorul pepniturilor din aluminiu colorate in aceeasi nuanta. Pentru capacele lat..
Pret Client: 5,00 €
Pret Producator: detalii pret
Capace laterale 45 grade pentru rulouri exterioare aluminiu aplicate 137 stejar auriu ral 8003
Capacele laterale din aluminiu cu tesitura la 45 grade sunt componente indispensibile in productia de rulouri exterioare aplicate, aceste capace laterale de 137 mm de culoare stejar auriu ral 8003 sunt utilizate la rulourile cu inaltimi de pana la 1,6 m. Aceste piese laterale se fixeaza de curia rulorilor cu ajutorul pepniturilor din aluminiu colorate in aceeasi nuanta. Pentru capacel..
Pret Client: 5,00 €
Pret Producator: detalii pret
Capace laterale 45 grade pentru rulouri exterioare aluminiu aplicate 150 natur
Capacele laterale din aluminiu sunt unele dintre acele componente pentru rulouri exterioare aluminiu aplicate in golul ferestrei sau pe peretele exterior deasupra ferestrei, acestea pot fi folosite pentru rulourile exterioare manuale cat si pentru cele actionate electric cu telecomanda sau intrerupator. Rulourile exterioare natrur, nevopsite au pretul pe metru patrat mai mic decat cel..
Pret Client: 5,40 €
Pret Producator: detalii pret
Capace laterale 45 grade pentru rulouri exterioare aluminiu aplicate 150 alb
Capacele laterale din aluminiu sunt unele dintre acele componente pentru rulouri exterioare aluminiu aplicate in golul ferestrei sau pe peretele exterior deasupra ferestrei, acestea pot fi folosite pentru rulourile exterioare manuale cat si pentru cele actionate electric cu telecomanda sau intrerupator. Rulourile exterioare albe au pretul pe metru patrat mai mic decat cele in culori d..
Pret Client: 6,00 €
Pret Producator: detalii pret
Capace laterale 45 grade pentru rulouri exterioare aluminiu aplicate 150 maro deschis
Capacele laterale din aluminiu sunt unele dintre acele componente pentru rulouri exterioare aluminiu aplicate in golul ferestrei sau pe peretele exterior deasupra ferestrei, acestea pot fi folosite pentru rulourile exterioare manuale cat si pentru cele actionate electric cu telecomanda sau intrerupator. Rulourile exterioare maro deschis ral 8014 au pretul pe metru patrat mai mic decat..
Pret Client: 6,00 €
Pret Producator: detalii pret
Capace laterale 45 grade pentru rulouri exterioare aluminiu aplicate 150 maro inchis
Capacele laterale din aluminiu sunt unele dintre acele componente pentru rulouri exterioare aluminiu aplicate in golul ferestrei sau pe peretele exterior deasupra ferestrei, acestea pot fi folosite pentru rulourile exterioare manuale cat si pentru cele actionate electric cu telecomanda sau intrerupator. Rulourile exterioare maro inchise ral 8019 au pretul pe metru patrat mai mic decat..
Pret Client: 6,00 €
Pret Producator: detalii pret
Capace laterale 45 grade pentru rulouri exterioare aluminiu aplicate 165 natur
Capacele laterale cu dimensiunea de 165 mm sunt prezentate la set sau perechi, pentru aceste componente pentru rulouri din aluminiu va garantam ca suntem importatori directi, de aceea va garantam cele mai mici preturi. Ca o recomandare aceste capace laterale nevopsite se pot folosi de asemenea si ca piese de schimb in cazul in care trebiesc efectuate reparatii la anumite rulouri exterioare. ..
Pret Client: 5,60 €
Pret Producator: detalii pret
Capace laterale 45 grade pentru rulouri exterioare aluminiu aplicate 165 alb
Capacele laterale cu dimensiunea de 165 mm sunt prezentate la set sau perechi, pentru aceste componente pentru rulouri din aluminiu va garantam ca suntem importatori directi, de aceea va garantam cele mai mici preturi. Ca o recomandare aceste capace laterale culorate in alb se pot folosi de asemenea si ca piese de schimb in cazul in care trebiesc efectuate reparatii la anumite ru..
Pret Client: 6,40 €
Pret Producator: detalii pret
Capace laterale 45 grade pentru rulouri exterioare aluminiu aplicate 165 maro deschis
Capacele laterale cu dimensiunea de 165 mm sunt prezentate la set sau perechi, pentru aceste componente pentru rulouri din aluminiu va garantam ca suntem importatori directi, de aceea va garantam cele mai mici preturi. Ca o recomandare aceste capace laterale vopsite in culoarea maro deschis ral 8014 se pot folosi de asemenea si ca piese de schimb in cazul in care trebiesc efectuate re..
Pret Client: 6,40 €
Pret Producator: detalii pret
Capace laterale 45 grade pentru rulouri exterioare aluminiu aplicate 165 maro inchis
Capacele laterale cu dimensiunea de 165 mm sunt prezentate la set sau perechi, pentru aceste componente pentru rulouri din aluminiu va garantam ca suntem importatori directi, de aceea va garantam cele mai mici preturi. Ca o recomandare aceste capace laterale vopsite maro inchis se pot folosi de asemenea si ca piese de schimb in cazul in care trebiesc efectuate reparatii la anumite rul..
Pret Client: 6,40 €
Pret Producator: detalii pret
Capace laterale 45 grade pentru rulouri exterioare aluminiu aplicate 165 stejar auriu 8003
Capacele laterale cu dimensiunea de 165 mm sunt prezentate la set sau perechi, pentru aceste componente pentru rulouri din aluminiu va garantam ca suntem importatori directi, de aceea va garantam cele mai mici preturi. Ca o recomandare aceste capace laterale vopsite in culoarea stejar auriu ral 8003 se pot folosi de asemenea si ca piese de schimb in cazul in care trebiesc efectuate re..
Pret Client: 6,40 €
Pret Producator: detalii pret
© 2014-2016 Depozitul de Rulouri. All Rights Reserved.
Web Design by IT eXclusiv