Salut, iti poti crea un cont nou sau te poti autentifica.
Categorii

Plase Tantari Rulouri Verticale

Aceste plase de tantari tip rulou verticale cu sisteme de inchidere prin agatare pe toata lungimea profilelor face parte din modelele cele mai cautate deoarece nu necesita reparatii in timp, au rame din aluminiu, se face montaj pe geam termopan cat si pentru usi si nu in ultimul rand au preturi ieftine. Puteti achizitiona profile aluminiu pentru  plase de tantari, accesorii cat si alte materiale pentru plase fixe, plase  pentru geam termopan, plase cu cleme, plase plisse sau plase de tantari glisante la cele mai bune oferte de pret.

Produse pe pag:
Sortare dupa:
Unul dintre cele mai importante componente pentru plase de tantari rulou este acest kit pentru plasa tantari rulou vertical de culoare negru. Kitul este compus din mai multe piese si accesorii ce sunt necesare in procesul de confectionare pentru plase de tantari rulou vertical. Producatorii de plase de tantari stiu ca un kit complet trebuie sa contina urmatoarele piese si acceorii: arcul fixat ..
Pret Client: 5,00 €
Pret Producator: detalii pret
Perie glisare pentru ghidaje plase tantari tip rulou
Peria pentru ghidaje folosite in productia de plase de tantari tip rulou este acceasi cu cea utilizata si la productia de rulouri exterioare din aluminiu aplicate cu plasa de tantari rulou incorporata in aceeasi cutie cu ruloul. Peria are talpica de 4,8mm, inaltimea perisorului de 90mm si sunt ambalate la role de 225 ml. Aceasta perie pentru plase de tantari se vinde atat la metr..
Pret Client: 0,20 €
Pret Producator: detalii pret
Sita pentru plase de tantari rulou 100 cm
Sita lipita pe ax pentru plase de tantari tip rulou cu inaltime maxima de 100 cm se vinde la bara de 6m lungime. Aceasta sita cu ax poate fi taiata la metru in procesul de confectionare pe care il efectuaza producatorii de plase. Deasemenea poate fi folosita in cazul in care se doreste inlocuirea sau in anumite reparatii de plasa de tantari rulou. Sita pentru plase de tantari rulou este de..
Pret Client: 7,00 €
Pret Producator: detalii pret
Sita pentru plase de tantari rulou 120 cm
Sita lipita pe ax pentru plase de tantari tip rulou cu inaltime maxima de 120 cm se vinde la bara de 6m lungime. Aceasta sita cu ax poate fi taiata la metru in procesul de confectionare pe care il efectuaza producatorii de plase. Deasemenea poate fi folosita in cazul in care se doreste inlocuirea sau in anumite reparatii de plasa de tantari rulou. Sita pentru plase de tantari rulou este de culo..
Pret Client: 7,50 €
Pret Producator: detalii pret
Sita pentru plase de tantari rulou 140 cm
Sita lipita pe ax pentru plase de tantari tip rulou cu inaltime maxima de 140 cm se vinde la bara de 6m lungime. Aceasta sita cu ax poate fi taiata la metru in procesul de confectionare pe care il efectuaza producatorii de plase. Deasemenea poate fi folosita in cazul in care se doreste inlocuirea sau in anumite reparatii de plasa de tantari rulou. Sita pentru plase de tantari rulou este de culo..
Pret Client: 7,90 €
Pret Producator: detalii pret
Sita pentru plase de tantari rulou 160 cm
Sita lipita pe ax pentru plase de tantari tip rulou cu inaltime maxima de 160 cm se vinde la bara de 6m lungime. Aceasta sita cu ax poate fi taiata la metru in procesul de confectionare pe care il efectuaza producatorii de plase. Deasemenea poate fi folosita in cazul in care se doreste inlocuirea sau in anumite reparatii de plasa de tantari rulou. Sita pentru plase de tantari rulou este de culo..
Pret Client: 8,50 €
Pret Producator: detalii pret
Sita pentru plase de tantari rulou 180 cm
Sita lipita pe ax pentru plase de tantari tip rulou cu inaltime maxima de 180 cm se vinde la bara de 6m lungime. Aceasta sita cu ax poate fi taiata la metru in procesul de confectionare pe care il efectuaza producatorii de plase. Deasemenea poate fi folosita in cazul in care se doreste inlocuirea sau in anumite reparatii de plasa de tantari rulou. Sita pentru plase de tantari rulou este de culo..
Pret Client: 9,10 €
Pret Producator: detalii pret
Site pentru plase de tantari rulou 200 cm
Site lipite pe ax pentru plase de tantari tip rulou cu inaltime maxima de 200 cm se vinde la bara de 6m lungime. Aceasta sita cu ax poate fi taiata la metru in procesul de confectionare pe care il efectuaza producatorii de plase. Deasemenea poate fi folosita in cazul in care se doreste inlocuirea sau in anumite reparatii de plasa de tantari rulou. Sita pentru plase de tantari rulou este de culo..
Pret Client: 9,70 €
Pret Producator: detalii pret
Site pentru plase de tantari rulou 220 cm
Site lipite pe ax pentru plase de tantari tip rulou cu inaltime maxima de 220 cm se vinde la bara de 6m lungime. Aceasta sita cu ax poate fi taiata la metru in procesul de confectionare pe care il efectuaza producatorii de plase. Deasemenea poate fi folosita in cazul in care se doreste inlocuirea sau in anumite reparatii de plasa de tantari rulou. Sita pentru plase de tantari rulou este de culo..
Pret Client: 10,30 €
Pret Producator: detalii pret
Site pentru plase de tantari rulou 240 cm
Site lipite pe ax pentru plase de tantari tip rulou cu inaltime maxima de 240 cm se vinde la bara de 6m lungime. Aceasta sita cu ax poate fi taiata la metru in procesul de confectionare pe care il efectuaza producatorii de plase. Deasemenea poate fi folosita in cazul in care se doreste inlocuirea sau in anumite reparatii de plasa de tantari rulou. Sita pentru plase de tantari rulou este de culo..
Pret Client: 10,70 €
Pret Producator: detalii pret
Site pentru plase de tantari rulou 260 cm
Site lipite pe ax pentru plase de tantari tip rulou cu inaltime maxima de 260 cm se vinde la bara de 6m lungime. Aceasta sita cu ax poate fi taiata la metru in procesul de confectionare pe care il efectuaza producatorii de plase. Deasemenea poate fi folosita in cazul in care se doreste inlocuirea sau in anumite reparatii de plasa de tantari rulou. Sita pentru plase de tantari rulou este de culo..
Pret Client: 11,40 €
Pret Producator: detalii pret
Site pentru plase de tantari rulou 280 cm
Site lipite pe ax pentru plase de tantari tip rulou cu inaltime maxima de 280 cm se vinde la bara de 6m lungime. Aceasta sita cu ax poate fi taiata la metru in procesul de confectionare pe care il efectuaza producatorii de plase. Deasemenea poate fi folosita in cazul in care se doreste inlocuirea sau in anumite reparatii de plasa de tantari rulou. Sita pentru plase de tantari rulou este de culo..
Pret Client: 12,00 €
Pret Producator: detalii pret
Caseta pentru plasa de tantari rulou 41 mm nevopsita
Caseta pentru plasa de tantari tip rulou vertical sau lateral cu dimensiunea de 41 mm nevopsita se vinde la profil de 6 m, caseta are dimensiuni reduse de numai 41 mm si se preteaza pentru montaj in spatii inguste. Casetele de plasa tantari rulou au preturi mici, practic sunt cele mai ieftine dar calitatea este foarte buna. Aceste plase de tantari sunt cele mai cautate de catre produc..
Pret Client: 4,80 €
Pret Producator: detalii pret
Caseta pentru plasa de tantari rulou 41 mm alba
Caseta pentru plasa de tantari tip rulou vertical sau lateral cu dimensiunea de 41 mm de culoare alba se vinde la profil de 6 m, caseta are dimensiuni reduse de numai 41 mm si se preteaza pentru montaj in spatii inguste. Casetele de plasa tantari rulou au preturi mici, practic sunt cele mai ieftine dar calitatea este foarte buna. Aceste plase de tantari sunt cele mai cautate de catre produ..
Pret Client: 5,00 €
Pret Producator: detalii pret
Caseta pentru plasa de tantari rulou 41 mm maro deschis
Caseta pentru plasa de tantari tip rulou verticale sau laterale cu dimensiunea de 41 mm de culoare maro deschis se vinde la profil de 6 m, caseta are dimensiuni reduse de numai 41 mm si se preteaza pentru montaj in spatii inguste. Casetele de plasa tantari rulou au preturi mici, practic sunt cele mai ieftine dar calitatea este foarte buna. Aceste plase de tantari sunt cele mai cautate..
Pret Client: 5,00 €
Pret Producator: detalii pret
© 2014-2016 Depozitul de Rulouri. All Rights Reserved.
Web Design by IT eXclusiv