Salut, iti poti crea un cont nou sau te poti autentifica.
Categorii

Accesorii Rulouri Aplicate cu Plase de Tantari

Produse pe pag:
Sortare dupa:
Perie glisare pentru ghidaje plase tantari tip rulou
Peria pentru ghidaje folosite in productia de plase de tantari tip rulou este acceasi cu cea utilizata si la productia de rulouri exterioare din aluminiu aplicate cu plasa de tantari rulou incorporata in aceeasi cutie cu ruloul. Peria are talpica de 4,8mm, inaltimea perisorului de 90mm si sunt ambalate la role de 225 ml. Aceasta perie pentru plase de tantari se vinde atat la metr..
Pret Client: 0,20 €
Pret Producator: detalii pret
Sita pentru plase de tantari rulou 100 cm
Sita lipita pe ax pentru plase de tantari tip rulou cu inaltime maxima de 100 cm se vinde la bara de 6m lungime. Aceasta sita cu ax poate fi taiata la metru in procesul de confectionare pe care il efectuaza producatorii de plase. Deasemenea poate fi folosita in cazul in care se doreste inlocuirea sau in anumite reparatii de plasa de tantari rulou. Sita pentru plase de tantari rulou este de..
Pret Client: 7,00 €
Pret Producator: detalii pret
Sita pentru plase de tantari rulou 120 cm
Sita lipita pe ax pentru plase de tantari tip rulou cu inaltime maxima de 120 cm se vinde la bara de 6m lungime. Aceasta sita cu ax poate fi taiata la metru in procesul de confectionare pe care il efectuaza producatorii de plase. Deasemenea poate fi folosita in cazul in care se doreste inlocuirea sau in anumite reparatii de plasa de tantari rulou. Sita pentru plase de tantari rulou este de culo..
Pret Client: 7,50 €
Pret Producator: detalii pret
Sita pentru plase de tantari rulou 140 cm
Sita lipita pe ax pentru plase de tantari tip rulou cu inaltime maxima de 140 cm se vinde la bara de 6m lungime. Aceasta sita cu ax poate fi taiata la metru in procesul de confectionare pe care il efectuaza producatorii de plase. Deasemenea poate fi folosita in cazul in care se doreste inlocuirea sau in anumite reparatii de plasa de tantari rulou. Sita pentru plase de tantari rulou este de culo..
Pret Client: 7,90 €
Pret Producator: detalii pret
Sita pentru plase de tantari rulou 160 cm
Sita lipita pe ax pentru plase de tantari tip rulou cu inaltime maxima de 160 cm se vinde la bara de 6m lungime. Aceasta sita cu ax poate fi taiata la metru in procesul de confectionare pe care il efectuaza producatorii de plase. Deasemenea poate fi folosita in cazul in care se doreste inlocuirea sau in anumite reparatii de plasa de tantari rulou. Sita pentru plase de tantari rulou este de culo..
Pret Client: 8,50 €
Pret Producator: detalii pret
Sita pentru plase de tantari rulou 180 cm
Sita lipita pe ax pentru plase de tantari tip rulou cu inaltime maxima de 180 cm se vinde la bara de 6m lungime. Aceasta sita cu ax poate fi taiata la metru in procesul de confectionare pe care il efectuaza producatorii de plase. Deasemenea poate fi folosita in cazul in care se doreste inlocuirea sau in anumite reparatii de plasa de tantari rulou. Sita pentru plase de tantari rulou este de culo..
Pret Client: 9,10 €
Pret Producator: detalii pret
Site pentru plase de tantari rulou 200 cm
Site lipite pe ax pentru plase de tantari tip rulou cu inaltime maxima de 200 cm se vinde la bara de 6m lungime. Aceasta sita cu ax poate fi taiata la metru in procesul de confectionare pe care il efectuaza producatorii de plase. Deasemenea poate fi folosita in cazul in care se doreste inlocuirea sau in anumite reparatii de plasa de tantari rulou. Sita pentru plase de tantari rulou este de culo..
Pret Client: 9,70 €
Pret Producator: detalii pret
Site pentru plase de tantari rulou 220 cm
Site lipite pe ax pentru plase de tantari tip rulou cu inaltime maxima de 220 cm se vinde la bara de 6m lungime. Aceasta sita cu ax poate fi taiata la metru in procesul de confectionare pe care il efectuaza producatorii de plase. Deasemenea poate fi folosita in cazul in care se doreste inlocuirea sau in anumite reparatii de plasa de tantari rulou. Sita pentru plase de tantari rulou este de culo..
Pret Client: 10,30 €
Pret Producator: detalii pret
Site pentru plase de tantari rulou 240 cm
Site lipite pe ax pentru plase de tantari tip rulou cu inaltime maxima de 240 cm se vinde la bara de 6m lungime. Aceasta sita cu ax poate fi taiata la metru in procesul de confectionare pe care il efectuaza producatorii de plase. Deasemenea poate fi folosita in cazul in care se doreste inlocuirea sau in anumite reparatii de plasa de tantari rulou. Sita pentru plase de tantari rulou este de culo..
Pret Client: 10,70 €
Pret Producator: detalii pret
Site pentru plase de tantari rulou 260 cm
Site lipite pe ax pentru plase de tantari tip rulou cu inaltime maxima de 260 cm se vinde la bara de 6m lungime. Aceasta sita cu ax poate fi taiata la metru in procesul de confectionare pe care il efectuaza producatorii de plase. Deasemenea poate fi folosita in cazul in care se doreste inlocuirea sau in anumite reparatii de plasa de tantari rulou. Sita pentru plase de tantari rulou este de culo..
Pret Client: 11,40 €
Pret Producator: detalii pret
Site pentru plase de tantari rulou 280 cm
Site lipite pe ax pentru plase de tantari tip rulou cu inaltime maxima de 280 cm se vinde la bara de 6m lungime. Aceasta sita cu ax poate fi taiata la metru in procesul de confectionare pe care il efectuaza producatorii de plase. Deasemenea poate fi folosita in cazul in care se doreste inlocuirea sau in anumite reparatii de plasa de tantari rulou. Sita pentru plase de tantari rulou este de culo..
Pret Client: 12,00 €
Pret Producator: detalii pret
Plase tantari rulou ghidaje laterale aluminiu natur
Plasele de tantari rulou au cate doua profile prin care gliseaza sita, aceste profile din aluminiu se numesc ghidaje laterale si pot fi nevopsite. Ghidajele laterale din aluminiu sunt prevazute cu perie speciala pentru o etansare perfecta. Profilele tip ghidaje pentru plasele tip rulou verticale sau laterale (orizontale) sun prevazute cu camera separata prin care se fixeaza suruburile la montaj..
Pret Client: 2,80 €
Pret Producator: detalii pret
Plase tantari rulou ghidaje laterale aluminiu albe
Plasele de tantari rulou au cate doua profile prin care gliseaza sita, aceste profile din aluminiu se numesc ghidaje laterale si pot fi albe ral 9016. Ghidajele laterale din aluminiu sunt prevazute cu perie speciala pentru o etansare perfecta. Profilele tip ghidaje pentru plasele tip rulou verticale sau laterale (orizontale) sun prevazute cu camera separata prin care se fixeaza suruburile la mo..
Pret Client: 3,00 €
Pret Producator: detalii pret
Plase tantari rulou ghidaje laterale aluminiu maro deschis
Plasele de tantari rulou au cate doua profile prin care gliseaza sita, aceste profile din aluminiu se numesc ghidaje laterale si sunt vopsite maro deschis echivalent ral 8014. Ghidajele laterale din aluminiu sunt prevazute cu perie speciala pentru o etansare perfecta. Profilele tip ghidaje pentru plasele tip rulou verticale sau laterale (orizontale) sun prevazute cu camera separata prin care se..
Pret Client: 3,00 €
Pret Producator: detalii pret
Plase tantari rulou ghidaje laterale aluminiu maro inchis
Plasele de tantari rulou au cate doua profile prin care gliseaza sita, aceste profile din aluminiu se numesc ghidaje laterale si sunt vopsite maro inchis echivalent ral 8019. Ghidajele laterale din aluminiu sunt prevazute cu perie speciala pentru o etansare perfecta. Profilele tip ghidaje pentru plasele tip rulou verticale sau laterale (orizontale) sun prevazute cu camera separata prin car..
Pret Client: 3,00 €
Pret Producator: detalii pret
© 2014-2016 Depozitul de Rulouri. All Rights Reserved.
Web Design by IT eXclusiv