Salut, iti poti crea un cont nou sau te poti autentifica.
Categorii

Site Plase Tantari Usa

Produse pe pag:
Sortare dupa:
Site plase tantari rola 0.8 metri gri
Avem site plase tantari culoare gri, sitele sunt la rola cu inaltime de 80 cm, cu lungimea de 30 metri si cu suprafata de 24 metri patrati per rola. Plasa de tantari se vinde numai in rola iar pretul este la metru patrat. Sita poate fi folosita pentru plase contra tantarilor cu dimensiuni ale unei lature pana la 80 centrimetri pentru a avea pierderi de productie cat mai mici..
Pret Client: 29,00 €
Pret Producator: detalii pret
Site plase tantari rola 1 metru gri
Avem site plase tantari culoare gri, sitele sunt la rola cu inaltime de 1 metru, cu lungimea de 30 metri si cu suprafata de 30 metri patrati per rola. Plasa de tantari se vinde numai in rola iar pretul este la metru patrat. Sita poate fi folosita pentru plase contra tantarilor cu dimensiuni ale unei lature pana la 1 metru pentru a avea pierderi de productie cat mai mici si astfel..
Pret Client: 36,00 €
Pret Producator: detalii pret
Site plase tantari rola 1.2 metru gri
Avem site plase tantari culoare gri, sitele sunt la rola cu inaltime de 1.2 metru, cu lungimea de 30 metri si cu metraj de 36 metri patrati per rola. Plasa de tantari se vinde numai in rola iar pretul este la metru patrat. Sita poate fi folosita pentru plase contra tantarilor cu dimensiuni ale unei lature pana la 1,2 metru pentru a avea pierderi de productie cat mai mici si astfel pretul u..
Pret Client: 43,00 €
Pret Producator: detalii pret
Site plase tantari rola 1.4 metru gri
Avem site plase tantari confectionate la comanda culoare gri, sitele sunt la rola cu inaltime de 1.4 metru, cu lungimea de 30 metri si cu suprafata de 42 metri patrati per rola. Plasa de tantari se vinde numai in rola iar pretul este la metru patrat. Sita poate fi folosita pentru plase contra tantarilor cu dimensiuni ale unei lature pana la 1,4 metru pentru a avea pierderi de producti..
Pret Client: 50,00 €
Pret Producator: detalii pret
Site plase tantari rola 1.6 metru gri
Avem site plase tantari la preturi mici de culoare gri, sitele sunt la rola cu inaltime de 1,6 metru, cu lungimea de 30 metri si cu suprafata de 48 metri patrati per rola. Plasa de tantari se vinde numai in rola iar pretul este la metru patrat. Sita poate fi folosita pentru plase contra tantarilor cu dimensiuni ale unei lature pana la 1.6 metru pentru a avea pierderi de productie cat mai m..
Pret Client: 58,00 €
Pret Producator: detalii pret
© 2014-2016 Depozitul de Rulouri. All Rights Reserved.
Web Design by IT eXclusiv