Salut, iti poti crea un cont nou sau te poti autentifica.
Categorii

Rulouri Exterioare Aluminiu Aplicate

Rulouri Exterioare Aluminiu Aplicate

Cele mai ieftine componente, profile, materiale si cele mai mici preturi pentru accesorii si piese pentru rulouri exterioare din aluminiu le gasiti in depozitul nostru din zona Popesti Leordeni - Glina, Bucuresti. Rulouri exterioare aluminiu aplicate se pot executa in diferite culori ral sau imitatii de lemn. Aceste rulouri aluminiu aplicate pot fi actionate electric cu telecomanda si buton sau se pot manevra manual cu snur, panglica,arc sau manivela. Rulourile aplicate pot fi instalate pe fereste cu geam termopan, pe ferestre din lemn sau aluminiu.

Produse pe pag:
Sortare dupa:
Lamele finale rulouri exterioare aluminiu standard natur
Lamele finale, terminale standard marca CFT din aluminiu natur, nevopsite au canal pentru inserarea tijelor de blocare manuala a ruloului exterior si deasemenea in partea inferioare lamelele au un canal in care se introduce garnitura din cauciuc. Lamelele standard natur pot fi vopsite in orice culoare ral. ..
Pret Client: 2,20 €
Pret Producator: detalii pret
Lamele rulouri exterioare aluminiu 39 mm perforate alb ral 9016
Lamele perforate din aluminiu de 39 mm de culoare alba pentru rulouri exterioare aplicate, suprapuse, incastrate sau tencuibile sunt umplute cu spuma poliuretanica cu densitate ridicata de culoare albastra, sunt comercializate in profile de 6 ml si sunt impachetate la bax de 360 ml. Lamelele din aluminiu sunt produse de firma Viomal din Grecia. Pe lamelele din aluminiu de 39mm albe sunt st..
Pret Client: 0,94 € 0,94 €
Pret Producator: detalii pret
Perie glisare pentru ghidaje plase tantari tip rulou
Peria pentru ghidaje folosite in productia de plase de tantari tip rulou este acceasi cu cea utilizata si la productia de rulouri exterioare din aluminiu aplicate cu plasa de tantari rulou incorporata in aceeasi cutie cu ruloul. Peria are talpica de 4,8mm, inaltimea perisorului de 90mm si sunt ambalate la role de 225 ml. Aceasta perie pentru plase de tantari se vinde atat la metr..
Pret Client: 0,20 €
Pret Producator: detalii pret
Lamele finale rulouri exterioare aluminiu standard alb ral 9016
Lamelele finale standard din aluminiu marca CFT culoare alb ral 9016 datorita canalului special permit inserarea tijelor de blocare manuala a ruloului, deasememea permit in partea inferioara inserarea unei garnituri de cauciuc pentru o inchidere perfecta a ruloului exterior. Lamelele finale, terminale din aluminiu pot fi echipate cu opritori interni ascunsi sau cu opritori externi. ..
Pret Client: 2,40 €
Pret Producator: detalii pret
Lamele rulouri exterioare aluminiu 39 mm perforate maro inchis ral 8019
Lamele perforate din aluminiu de 39 mm de culoare maro inchis ral 8019 pentru rulouri exterioare aplicate, suprapuse, incastrate sau tencuibile sunt umplute cu spuma poliuretanica cu densitate ridicata de culoare albastra, sunt comercializate in profile de 6 ml si sunt impachetate la bax de 360 ml. Lamelele din aluminiu sunt produse de firma Viomal din Grecia. Pe lamelele din aluminiu..
Pret Client: 0,94 €
Pret Producator: detalii pret
Rulouri exterioare aluminiu sistem rabatabil maro
Componentele care compun sistemele batante sau basculante pentru rulourile exterioare aplicate din aluminiu albe sunt cele doua brate care au incluse un sistem de blocare si doua balamale. Pentru a produce rulourile basculante mai trecuiesc accesorii precum popnituri din aluminiu si profile tip cornier din aluminiu cu dimensiunea de 20/30 sau 30/30 ..
Pret Client: 50,00 €
Pret Producator: detalii pret
Lamele finale rulouri exterioare aluminiu standard maro inchis ral 8019
Lamelele finale standard din aluminiu marca CFT culoare maro inchis ral 8019 datorita canalului special permit inserarea tijelor de blocare manuala a ruloului, deasememea permit in partea inferioara inserarea unei garnituri de cauciuc pentru o inchidere perfecta a ruloului exterior. Lamelele finale, terminale din aluminiu pot fi echipate cu opritori interni ascunsi sau cu opritor..
Pret Client: 2,40 €
Pret Producator: detalii pret
Lamele rulouri exterioare aluminiu 39 mm perforate maro deschis ral 8014
Lamele perforate din aluminiu de 39 mm de culoare maro deschis echivalent ral 8014 pentru rulouri exterioare aplicate, suprapuse, incastrate sau tencuibile sunt umplute cu spuma poliuretanica cu densitate ridicata de culoare albastra, sunt comercializate in profile de 6 ml si sunt impachetate la bax de 360 ml. Lamelele din aluminiu sunt produse de firma Viomal din Grecia. Pe lamelele ..
Pret Client: 0,94 € 0,94 €
Pret Producator: detalii pret
Lamele finale rulouri exterioare aluminiu standard maro deschis ral 8014
Lamelele finale standard din aluminiu marca CFT culoare maro deschis ral 8014 datorita canalului special permit inserarea tijelor de blocare manuala a ruloului, deasememea permit in partea inferioara inserarea unei garnituri de cauciuc pentru o inchidere perfecta a ruloului exterior. Lamelele finale, terminale din aluminiu pot fi echipate cu opritori interni ascunsi sau cu oprito..
Pret Client: 2,40 €
Pret Producator: detalii pret
Lamele rulouri exterioare aluminiu 39 mm perforate argintiu ral 9006
Lamele perforate din aluminiu de 39 mm de culoare argintiu ral 9006 pentru rulouri exterioare aplicate, suprapuse, incastrate sau tencuibile sunt umplute cu spuma poliuretanica cu densitate ridicata de culoare albastra, sunt comercializate in profile de 6 ml si sunt impachetate la bax de 360 ml. Lamelele din aluminiu sunt produse de firma Viomal din Grecia. Pe lamelele din aluminiu de 39mm..
Pret Client: 1,00 € 1,00 €
Pret Producator: detalii pret
Aceste profile aluminiu pentru rulouri numite ghidaje au rolul ce a glisa lamelele prin ele si cu ajutorul perisorului au izolare fonica si izolatie termica. Sunt necesare aceste profile din aluminiu pentru rulouri ca izolare cat si pentru montaj rulouri exterioare deoarece prin ele se fixeaza suruburile de montaj. ..
Pret Client: 5,00 €
Pret Producator: detalii pret
Lamele rulouri exterioare aluminiu 39 mm perforate gri antracit ral 7016
Lamele perforate din aluminiu de 39 mm de culoare gri antracit ral 7106 pentru rulouri exterioare aplicate, suprapuse, incastrate sau tencuibile sunt umplute cu spuma poliuretanica cu densitate ridicata de culoare albastra, sunt comercializate in profile de 6 ml si sunt impachetate la bax de 360 ml. Lamelele din aluminiu sunt produse de firma Viomal din Grecia. Pe lamelele din al..
Pret Client: 1,06 €
Pret Producator: detalii pret
Lamele terminale pentru rulouri exterioare din aluminiu in varianta standard de culoare argintiu ral 9006 sunt profile prevazute cu canal pentru zavoare manuale antiefractie. Lalelele terminale folosite in productia de rulouri exterioare aplicate sau suprapuse se gasesc in permanent in stoc. Profilele sunt vandute la bare de 6 metri lungime. ..
Pret Client: 3,40 €
Pret Producator: detalii pret
Lamele rulouri exterioare aluminiu 39 mm perforate mahon
Lamele perforate din aluminiu de 39 mm de culoare imitatie de lemn mahon pentru rulouri exterioare aplicate, suprapuse, incastrate sau tencuibile sunt umplute cu spuma poliuretanica cu densitate ridicata de culoare albastra, sunt comercializate in profile de 6 ml si sunt impachetate la bax de 360 ml. Lamelele din aluminiu sunt produse de firma Viomal din Grecia. Pe lamelele din alumin..
Pret Client: 1,06 € 1,06 €
Pret Producator: detalii pret
Lamelele terminale sau finale sunt profile extrudate din aluminiu vopsite in culori gri antracit, barele sunt la lungimea de 6 metri. Acesre profile se numesc terminale deoarece se monteaza ca ultima lamela. Lamelele terimale standard au preturi mai mici decat cele late. Profilele terminale standard nu pot fi folosite in fabricarea de rulouri exterioare din aluminiu cu sisten de antiefractie cu..
Pret Client: 3,40 €
Pret Producator: detalii pret
© 2014-2016 Depozitul de Rulouri. All Rights Reserved.
Web Design by IT eXclusiv