Salut, iti poti crea un cont nou sau te poti autentifica.
Categorii

Plase Tantari Geam

Produse pe pag:
Sortare dupa:
Profile plase tantari geam din aluminiu alb
Vindem profile pentru plase tantari geam din aluminiu, vopsite in camp electrostatic alb. Aceste profile sunt la bara de aluminiu plasa de tantari cu lungime de 6 metri. Vindem profil aluminiu plasa de tantari la cel mai ieftin pret din Bucuresti. Pentru preturi de producatori plase tantari, pentru cei care executa confectionare plase contra tantari, pentru cei care fac montaj plase de tan..
Pret Client: 1,20 €
Pret Producator: detalii pret
Profile plase tantari geam din aluminiu maro deschis
Vindem profile pentru plase tantari geam din aluminiu, vopsite in camp electrostatic maro deschis ral 8014. Aceste profile sunt la bara de aluminiu plasa de tantari cu lungime de 6 metri. Vindem profil aluminiu plasa de tantari la cel mai ieftin pret din Bucuresti. Pentru preturi de producatori plase tantari, pentru cei care executa confectionare plase contra tantari, pentru cei care fac montaj..
Pret Client: 1,20 €
Pret Producator: detalii pret
Vindem profile pentru plase tantari geam din aluminiu, vopsite in camp electrostatic maro inchis echivalent ral 8019. Aceste profile sunt la bara de aluminiu plasa de tantari cu lungime de 6 metri. Vindem profil aluminiu plasa de tantari la cel mai ieftin pret din Bucuresti. Pentru preturi de producatori plase tantari, pentru cei care executa confectionare plase contra tantari, pentru cei care ..
Pret Client: 0,00 €
Pret Producator: detalii pret
Vindem profile pentru plase tantari geam din aluminiu, vopsite in camp electrostatic mahon. Aceste profile sunt la bara de aluminiu plasa de tantari cu lungime de 6 metri. Vindem profil aluminiu plasa de tantari la cel mai ieftin pret din Bucuresti. Pentru preturi de producatori plase tantari, pentru cei care executa confectionare plase contra tantari, pentru cei care fac montaj plase de tantar..
Pret Client: 0,00 €
Pret Producator: detalii pret
Vindem profile pentru plase tantari geam din aluminiu, vopsite in camp electrostatic nuc, stejar inchis. Aceste profile sunt la bara de aluminiu plasa de tantari cu lungime de 6 metri. Vindem profil aluminiu plasa de tantari la cel mai ieftin pret din Bucuresti. Pentru preturi de producatori plase tantari, pentru cei care executa confectionare plase contra tantari, pentru cei care fac montaj pl..
Pret Client: 0,00 €
Pret Producator: detalii pret
Profile plase tantari geam din aluminiu stejar auriu
Vindem profile pentru plase tantari geam din aluminiu, vopsite in camp electrostatic stejar auriu. Aceste profile sunt la bara de aluminiu plasa de tantari cu lungime de 6 metri. Vindem profil aluminiu plasa de tantari la cel mai ieftin pret din Bucuresti. Pentru preturi de producatori plase tantari, pentru cei care executa confectionare plase contra tantari, pentru cei care fac montaj plase de..
Pret Client: 0,00 €
Pret Producator: detalii pret
Vindem profile pentru plase tantari geam din aluminiu, vopsite in camp electrostatic wenge. Aceste profile sunt la bara de aluminiu plasa de tantari cu lungime de 6 metri. Vindem profil aluminiu plasa de tantari la cel mai ieftin pret din Bucuresti. Pentru preturi de producatori plase tantari, pentru cei care executa confectionare plase contra tantari, pentru cei care fac montaj plase de tantar..
Pret Client: 0,00 €
Pret Producator: detalii pret
Site plase tantari rola 0.8 metri gri
Avem site plase tantari culoare gri, sitele sunt la rola cu inaltime de 80 cm, cu lungimea de 30 metri si cu suprafata de 24 metri patrati per rola. Plasa de tantari se vinde numai in rola iar pretul este la metru patrat. Sita poate fi folosita pentru plase contra tantarilor cu dimensiuni ale unei lature pana la 80 centrimetri pentru a avea pierderi de productie cat mai mici..
Pret Client: 29,00 €
Pret Producator: detalii pret
Site plase tantari rola 1 metru gri
Avem site plase tantari culoare gri, sitele sunt la rola cu inaltime de 1 metru, cu lungimea de 30 metri si cu suprafata de 30 metri patrati per rola. Plasa de tantari se vinde numai in rola iar pretul este la metru patrat. Sita poate fi folosita pentru plase contra tantarilor cu dimensiuni ale unei lature pana la 1 metru pentru a avea pierderi de productie cat mai mici si astfel..
Pret Client: 36,00 €
Pret Producator: detalii pret
Site plase tantari rola 1.2 metru gri
Avem site plase tantari culoare gri, sitele sunt la rola cu inaltime de 1.2 metru, cu lungimea de 30 metri si cu metraj de 36 metri patrati per rola. Plasa de tantari se vinde numai in rola iar pretul este la metru patrat. Sita poate fi folosita pentru plase contra tantarilor cu dimensiuni ale unei lature pana la 1,2 metru pentru a avea pierderi de productie cat mai mici si astfel pretul u..
Pret Client: 43,00 €
Pret Producator: detalii pret
Site plase tantari rola 1.4 metru gri
Avem site plase tantari confectionate la comanda culoare gri, sitele sunt la rola cu inaltime de 1.4 metru, cu lungimea de 30 metri si cu suprafata de 42 metri patrati per rola. Plasa de tantari se vinde numai in rola iar pretul este la metru patrat. Sita poate fi folosita pentru plase contra tantarilor cu dimensiuni ale unei lature pana la 1,4 metru pentru a avea pierderi de producti..
Pret Client: 50,00 €
Pret Producator: detalii pret
Site plase tantari rola 1.6 metru gri
Avem site plase tantari la preturi mici de culoare gri, sitele sunt la rola cu inaltime de 1,6 metru, cu lungimea de 30 metri si cu suprafata de 48 metri patrati per rola. Plasa de tantari se vinde numai in rola iar pretul este la metru patrat. Sita poate fi folosita pentru plase contra tantarilor cu dimensiuni ale unei lature pana la 1.6 metru pentru a avea pierderi de productie cat mai m..
Pret Client: 58,00 €
Pret Producator: detalii pret
Coltare plase tantari geam albe
Accesoriile tip coltare plase tantari de culoare alba sunt folositi in productia de plase de tantari cu rama pentru ferestre cu geam termopan sau geam din lemn. Acesti coltari se potrivesc perfect profilelor de plase de tantari tip geam. Puteti achizitiona orice materiale online precum un coltar sau o punga cu 100 de coltare la pretul cel mai ieftin. ..
Pret Client: 0,10 €
Pret Producator: detalii pret
Coltare plase tantari geam maro
Accesoriile tip coltare plase tantari de culoare maro sunt folositi in productia de plase de tantari cu rama pentru ferestre cu geam termopan sau geam din lemn. Acesti coltari se potrivesc perfect profilelor de plase de tantari tip geam. Puteti achizitiona orice materiale online precum un coltar sau o punga cu 100 de coltare la pretul cel mai ieftin. ..
Pret Client: 0,10 €
Pret Producator: detalii pret
Coltare plase tantari geam stejar auriu
Accesoriile tip coltare plase tantari de culoare stejar auriu sunt folositi in productia de plase de tantari cu rama pentru ferestre cu geam termopan sau geam din lemn. Acesti coltari se potrivesc perfect profilelor de plase de tantari tip geam. Puteti achizitiona orice materiale online precum un coltar sau o punga cu 100 de coltare la pretul cel mai ieftin. ..
Pret Client: 0,10 €
Pret Producator: detalii pret
© 2014-2016 Depozitul de Rulouri. All Rights Reserved.
Web Design by IT eXclusiv