Salut, iti poti crea un cont nou sau te poti autentifica.
Categorii

Fulii, Octagoane si Inele Axe

Fulii, Octagoane si Inele Axe

Fuliile, octagoanele si inelele sunt utilizate in functie de tipul de ax, adica de 40 mm sau 60 mm. Fuliile au rolul de infasurare a snurului sau a panglici pe ele si apoi prin tragere sa invarta axul si implicit sa ridice si sa coboare ruloul. Octagonul se insira in ax in partea opusa fuliei iar cu ajutorul unui rulment permite o invartire usoara a ruloului. Inelele de plastic se pun peste ax si nu permit lamelelor sa se zgarie de axul metalic sau de clemele de prindere, dar in acelasi timp permit o infasurare a lamelelor mult mai cilindrica, mai rotunda.

Produse pe pag:
Sortare dupa:
Fulie ax 40 pentru rulouri exterioare aluminiu aplicate 137mm
Fulie ax 40 pentru rulouri exterioare aluminiu aplicate 137mm este folosita pentru infasurarea snurului sau a panglicii. Aceasta fulie (roata) antreneaza axul octagonal metalic, care la randul lui ridica si coboara campul de lamele. Fulia are exact dimensiuna care este necesara incat sa nu frece de capacul lateral, cat si sa nu fie pre mica pentru a nu cadea snurul sau panglica ruloului de pe e..
Pret Client: 0,40 €
Pret Producator: detalii pret
Fulie ax 40 pentru rulouri exterioare aluminiu aplicate 150mm
Fulie ax 40 pentru rulouri exterioare aluminiu aplicate 150mm este formata din roata pe care se strange sfoara sau chinga si stutul octagonal care se insera in axul metalic al ruloului. Fuliile pentru rulouri aplicate sunt realizate din pvc rezistent la temperaturi scazute pentru a nu se crapa dar si la temperaturi ridicate pentru a nu se deforma. ..
Pret Client: 0,46 €
Pret Producator: detalii pret
Fulie ax 40 pentru rulouri exterioare aluminiu aplicate 165mm
Fulie ax 40 pentru rulouri exterioare aluminiu aplicate 165mm sunt folositenpentru inaltimi de pana la 2,4 metri. Pe aceasta fulie / roata se infasoara snurul sau panglica ruloului si care prin tragerea lor ofera acea rotatie si implicit ridicarea si coborarea campului de lamele. ..
Pret Client: 0,52 €
Pret Producator: detalii pret
Octagon ax 40 pentru rulment pentru rulouri exterioare
Octagon ax 40 pentru rulment pentru rulouri exterioare i se mai spune si dop sau terminatie de ax, iar in el se insera rulmentul de 28 mm. Acest octagon din pvc face face legatura intre boltul de pe capacul lateral si axul metalic. Aceste dopuri, terminatii de ax se comercializeaza ca si componenta la bucata. ..
Pret Client: 0,24 €
Pret Producator: detalii pret
Octagon ax 60 pentru rulment pentru rulouri exterioare
Octagon ax 60 pentru rulment pentru rulouri exterioare este folosit in cazul in care latimea sau greutatea ruloului este foarte mare. Octagonul este folosit cu un rulment tip 28mm si se sprijina de boltul de pe capacul lateral al ruloului. ..
Pret Client: 0,96 €
Pret Producator: detalii pret
Octagon ax 40 pentru manivela pentru rulouri exterioare
Octagon ax 40 pentru manivela pentru rulouri exterioare reprezinta un segment din intregul dispozitiv de actionare cu manivela. Acest octagon se insera in axul metalic de 40 milimetri, iar in capatul din exterioar are o gaura in forma de patrat in care intra boltul special de conexiune cu reductorul. Octagonul este din pvc si se poate achizitiona la bucata. ..
Pret Client: 0,00 €
Pret Producator: detalii pret
Inele plastic antizariere ax octagonal 40 mm
Inele plastic antizariere pentru ax octagonal 40 mm sunt folosite la rulouri exterioare din aluminiu pentru a evita atingerea directa intre lamele si axul metalic si astfel se evita frecarea si implicit zgarierea. Deasemenea inelele, colierele de pvc permit infasurarea covorului de lamele pe o suprafata cilindrica facandu-l astfel sa formeze un diametru mai mic la strangere. ..
Pret Client: 0,20 €
Pret Producator: detalii pret
Inele plastic antizariere ax octagonal 60 mm
Inele plastic antizariere ax octagonal 60 mm se mai gasesc si sub denumirile de bucse pvc sau coliere plastic si au rolul de a proteja lamelele din aluminiu sa se zgarie de axul otelit sau de clemele ce prind campul de lamele. Exista si situatii cand prin folosirea acestor inele permite stangerea lamelelor intr-o cutie de dimensiuni mai mici decat in cazul in care nu le folosim. ..
Pret Client: 0,80 €
Pret Producator: detalii pret
© 2014-2016 Depozitul de Rulouri. All Rights Reserved.
Web Design by IT eXclusiv