Salut, iti poti crea un cont nou sau te poti autentifica.
Categorii

Perii si Garnituri

Perii si Garnituri

Vindem componente pentru rulouri exterioare precum perie pentru ghidajele laterale sau garnitura pentru lamelele terminale din aluminiu. Aceste accesorii tip perii sau garnituri se vand la rile de 350 ml si respectiv 100 ml. Periile sunt pe diferite grosimi in functie de tipul de ghidaj folosit, iar garnitura este din acuciuc pentru a garanta o inchidere cat mai etanasa a rulourilor sau a plaselor de tantari.

Produse pe pag:
Sortare dupa:
Garnitura din cauciuc pentru lamele finale aluminiu
Garnitura din cauciuc este o componenta compatibila cu lamelele finale standard si cu lamlelele terminale late din aluminiu la rulourile exterioare. Garintura este un accesoriu important care ajuta la o etansare perfecta a ruloului. Garnitura poate fi achizitionat la rola de 100 ml. ..
Pret Client: 16,00 €
Pret Producator: detalii pret
Perie glisare pentru ghidaje plase tantari tip rulou
Peria pentru ghidaje folosite in productia de plase de tantari tip rulou este acceasi cu cea utilizata si la productia de rulouri exterioare din aluminiu aplicate cu plasa de tantari rulou incorporata in aceeasi cutie cu ruloul. Peria are talpica de 4,8mm, inaltimea perisorului de 90mm si sunt ambalate la role de 225 ml. Aceasta perie pentru plase de tantari se vinde atat la metr..
Pret Client: 0,20 €
Pret Producator: detalii pret
Perie glisare pentru ghidaje rulouri exterioarea aluminiu aplicate
Peria se insera in locasul special al ghidajului lateral din aluminiu, acesta ajutand la o etansare cat mai buna termica si fonica a ruloului aplicat. Aceasta perie de glisare este o componenta ce poate fi achizitionata la ml sau la rola de 350 ml. ..
Pret Client: 0,20 €
Pret Producator: detalii pret
© 2014-2016 Depozitul de Rulouri. All Rights Reserved.
Web Design by IT eXclusiv